Οι οδηγίες της ΠΑΕ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει»

Θύρα 7

i

© Intime

Οι οδηγίες της ΠΑΕ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:42 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 25.05.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τις απαγορεύσεις βάσει νόμου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (21/4, 20:30) στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ, με φόντο την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ενημέρωσή της μέσω των social media αναφέρεται στις απαγορεύσεις που ισχύουν βάσει του ισχύοντα αθλητικού νόμου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .

Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.