«Οι Πολωνοί θέλουν τον Έσε στην εθνική - Εκείνος περιμένει τον Σκαλόνι»

«Οι Πολωνοί θέλουν τον Έσε στην εθνική - Εκείνος περιμένει τον Σκαλόνι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:42 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 21.04.2024

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Πολωνία θέλει να καλέσει σύντομα τον Σαντιάγκο Έσε, όμως ο χαφ του Ολυμπιακού περιμένει τον Λιονέλ Σκαλόνι για την Αργεντινή.

Ο Σαντιάγκο Έσε έχει αποδειχτεί σε μία πολύ σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό για τη φετινή σεζόν της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών όπως είναι λογικό έχουν κεντρίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μάλιστα τον 21χρονο ποδοσφαιριστή εξετάζει και η εθνική ομάδα της Πολωνίας. Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός μέσος πήρε πρόσφατα στα χέρια του το πολωνικό διαβατήριο και μπορεί να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα, αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να κληθεί στην εθνική ομάδα ή τουλάχιστον να γίνει μια επαφή από το τεχνικό επιτελείο έτσι ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις του.

Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, ο Έσε φαίνεται να έχει την πρόθεση να περιμένει τον Λιονέλ Σκαλόνι για την Αργεντινή. Ο ίδιος θεωρεί πως δεν είναι απίθανο να πάρει την ευκαιρία του από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της.

«Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Έσε»

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε και άλλες ομάδες από την Ευρώπη έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σαντιάγκο Έσε.

«Η Φενέρμπαχτσε η οποία παρακολουθούσε τον Έσε όσο αγωνιζόταν στη Ουρακάν, θα παρακολουθήσει ζωντανά τον 22χρονο παίκτη και στα δύο ματς μεταξύ των δύο ομάδων και μπορεί να κάνει κίνηση στο τέλος της σεζόν ανάλογα με την απόδοσή του.

Ο νεαρός που έπαιξε 39 ματς με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, έμεινε στο γήπεδο για 3144 λεπτά σε αυτά τα ματς και έβγαλε 1 ασίστ για την ομάδα του. Το συμβόλαιο του Έσε με την ελληνική ομάδα λήγει το 2028. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, εκτός από τη Φενέρμπαχτσε, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη, ο οποίος τραβάει τα βλέμματα με τη μαχητική του φύση και την τεχνική του», αναφέρεται στο δημοσίευμα από την Τουρκία.