Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» με τελείως διαφορετική ψυχολογία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» με τελείως διαφορετική ψυχολογία

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:59 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 21.04.2024

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής (21/4, 20:30) τον ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (21/4, 20:30) στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες πάνε στη αναμέτρηση με τελείως διαφορετική ψυχολογία, καθώς «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στα ημιτελικά του Europa Conference League, ενώ οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν από την Κλαμπ Μπριζ. Οι δυο ομάδες είχαν δώσει ραντεβού και την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο το ματς αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Ο Ολυμπιακός πριν από τη αναβολή είχε επικρατήσει με 5-1 εκτός έδρας κόντρα στη Λαμία και μέχρι στιγμής ο απολογισμός του στα playoffs είναι δύο νίκες και δύο ήττες.

Στα αγωνιστικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής τους Κώστα Φορτούνη, Νταβίντ Κάρμο και Ροντινέι για λόγους ξεκούρασης, ενώ εκτός έμειναν και οι Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ. 

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος, Ντόη.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ πριν την αναβολή είχε έρθει 2-2 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιστρέφοντας από το εις βάρος του 2-0 για να πάρει τεράστιο βαθμό. Στο μίνι πρωτάθλημα ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει μια ήττα, δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Όσον αφορά στην αποστολή, οι Νάσμπεργκ και Εκόνγκ έμειναν εκτός, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα του στον Πειραιά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς – Έσε, Καρβάλιο – Ποντένσε, Γιόβετιτς, Ζέλσον Μαρτίνς – Ελ Αραμπί.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον.