Χωρίς Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Κώστας Φορτούνης

i

©intime

Χωρίς Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:17 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 20.04.2024

Χωρίς Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι θα κατέβει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, θέλουν να πάρουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή.

Κάπως έτσι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν άφησε εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες. Συγκεκριμένα, Κώστας Φορτούνης, Νταβίντ Κάρμο και Ροντινέι δεν θα είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος, Ντόι.

Μεντιλίμπαρ: «Προσπαθούσαμε να... δραπετεύσουμε από τον κόσμο για να ξεκουραστούμε ενόψει ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων είπε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να παίξουν με τον οποιονδήποτε, ενώ τόνισε την ανάγκη για ξεκούραση.

«Οι ώρες που έχουμε ξεκουραστεί είναι πάρα πολύ λίγες και αυτό αποτελεί μια πρόκληση, ωστόσο αυτή η πρόκριση μας έχει δώσει μια απίστευτη πνευματική δύναμη. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή σε αντίθεση με τον αντίπαλο ο οποίος μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό πρέπει να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και για μας αυτό ίσως αποτελέσει ένα πλεονέκτημα», ήταν τα λόγια του.