Χωρίς τον Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο!

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

©intime

Χωρίς τον Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο!

Μάνος Τσαλγατίδης 16:39 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 20.04.2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μένει εκτός αποστολής.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έλαβε τέλος και πλέον επανέρχονται στο επίκεντρο οι εγχώριες υποχρεώσεις.

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Μπριζ, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Όσον αφορά στην αποστολή, οι Νάσμπεργκ και Εκόνγκ έμειναν εκτός, ενώ ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα του στον Πειραιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχωρεί το απόγευμα για Αθήνα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, σε ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

H προπόνηση του Σαββάτου (20.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιάννη Κωνσταντέλια , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στον Πειραιά.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μάρκος Αντόνιο , Μεϊτέ , Οζντόεφ , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας».