Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Γ. Καραϊσκάκης

i

©intime

Ολοταχώς για sold out το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Διονύσης Βερβελές 18:40 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 19.04.2024

Περισσότερα από 28.000 εισιτήρια έχουν «φύγει» για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/4, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Μετά τη μεγάλη πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην εγχώρια δράση!

Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι της ρεβάνς με τη Φενέρ, με τον «κέρβερο» Τζολάκη να πρωταγωνιστεί και να στέλνει την ομάδα του στους «4» του Conference League.

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:32 - 19.04.2024

Άντζελο Σίνα: Ο... Τζολάκης των μικρών του Ολυμπιακού και το «μαγικό» χαρτάκι που έλαβε πριν τη διαδικασία των πέναλτι! (vids)

Ο Άντζελο Σίνα «ντύθηκε» Τζολάκης και πρωταγωνίστησε στη διαδικασία των πέναλτι του ημιτελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ναντ, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να κλείσουν τη θέση τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Πλέον σειρά παίρνει η «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Δικέφαλο, σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, το Φαληρικό γήπεδο θα είναι και πάλι κατάμεστο, με το sold out να βρίσκεται προ των πυλών.

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος από τον θρίαμβο στο UEFA Europa Conferene League και θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο στην 6η «στροφή» των Stoiximan Super League Playoffs.

Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και δεν εγκαταλείπουν τη «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου!

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι και πάλι κατάμεστο για να αποθεώσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του και να τους σπρώξει στην κατάκτηση της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ».