Οι οπαδοί της ΑΕΚ ανέβασαν πανό για τη 12χρονη από τα Σεπόλια
i

© Intime

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ανέβασαν πανό για τη 12χρονη από τα Σεπόλια

Sportal newsroom 21:34 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 09.04.2023

Πανό αλληλεγγύης για την 12χρονη από τα Σεπόλια ανέβασαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» λίγο πριν το παιχνίδι με τον Άρη.

Την αλληλεγγύη τους στη 12χρονη από τα Σεπόλια έδειξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής (9/4) στην «OPAP Arena» πριν την αναμέτρηση με τον Άρη.

«Μη ρωτάτε τι πάει λάθος, εδώ βιάζει το κράτος», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό που κρεμάστηκε στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (3/4) η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο που εισέβαλε μέσα στο σπίτι της θείας της, όπου διαμένει η ίδια.

Το κορίτσι έσπρωξε την πόρτα και εκείνος πρόλαβε να της επιτεθεί με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι. Στη συνέχεια το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε και ο άγνωστος έφυγε.

Την επίθεση καταγγέλλουν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου και Αντωνία Λεγάκη, οι οποίοι αναφέρουν πως ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά και τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα.