Αλμέιδα: «Ο Τσούμπερ έδειξε τον επαγγελματισμό του»

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Αλμέιδα: «Ο Τσούμπερ έδειξε τον επαγγελματισμό του»

Sportal newsroom 20:23 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 09.04.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη στην «OPAP Arena» και αποθέωσε τον πρωταγωνιστή του αγώνα, Στίβεν Τσούμπερ.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη το απόγευμα της Κυριακής (9/4), επικρατώντας του Άρη με 3-1 στην «OPAP Arena» για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς και με δύο δικά του γκολ χάρισε το «τρίποντο» στην Ένωση.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα αποθέωσε τον Ελβετό άσο, τονίζοντας πως έδειξε τον επαγγελματισμό του με την απόδοση του.

«Ένα δύσκολο παιχνίδι, έτσι είναι τα πλέι οφ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποιες ευκαιρίες και σκοράραμε. Πρωτα από όλα είμαι πολύ ευτυχισμένος για τον Τσούμπερ, γιατί μετά τον τραυματισμό του δεν έχει παίξει αρκετά. Αυτό αποδεικνύει τον επαγγελματισμό του. Είναι ένα βραβείο συναδελφικότητας. Χαίρομαι όταν δουλεύουν ως ομάδα και εκμεταλλεύονται αυτές τις ευκαιρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.