Οι παίκτες της Μαρσέιγ «υποκλίθηκαν» μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ (vid)

Οι παίκτες της Μαρσέιγ «υποκλίθηκαν» μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τσίλης 09:58 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 10.11.2023

Συγκλονιστική στιγμή μετά το τέλος του ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν οι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ πήγαν μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και τους χειροκρότησαν

Μπορεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μαρσειγ στο αγωνιστικό κομμάτι να μην πήγε καλά, καθώς ήρθε η ήττα, όμως όλα όσα έγιναν στο περιθώριο του ματς και στο πλαίσιο αυτής της φιλίας που έχει κτιστεί ανάμεσα στα δυο κλαμπ, είναι ανεπανάληπτα. Μάλιστα, η πιο συγκλονιστική στιγμή, ήρθε στο τέλος του παιχνιδιού και από τους παίκτες της Μαρσέιγ. 

Αμέσως μετά την λήξη του ματς, όλοι οι ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας πήγαν πρώτα μπροστά στους δικούς τους οπαδούς και τους χειροκρότησαν για να τους ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση. Στη συνέχεια έκαναν κάτι που δύσκολα το βλέπει κανείς στα γήπεδα. Κατευθύνθηκαν όλοι μαζί προς το «πέταλο» των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, στάθηκαν μπροστά τους και υποκλίθηκαν μ' ένα χειροκρότημα. Και ο κόσμος της Ένωσης, παρά την πίκρα από την ήττα, τους το ανταπέδωσε μ' ένα εξίσου ζεστό χειροκρότημα. 

Φυσικά υπήρχε και η συνέχεια της γιορτής ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, παρά το αποτέλεσμα. Ο κόσμος της Μαρσέιγ βγήκε από την εξέδρα και ενώθηκε ξανά μ' αυτόν της ΑΕΚ. Και για αρκετή ώρα μετά την λήξη του παιχνιδιού, τραγουδούσαν ξανά αγκαλιά συνθήματα για τις δυο ομάδες.