Οι τραυματίες και οι... τελικοί του ΠΑΟΚ

Λιβάι Γκαρσία - Ίνγκασον

i

Λιβάι Γκαρσία - Ίνγκασον/ ©Intime

Οι τραυματίες και οι... τελικοί του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για τους απόντες, καθώς όλοι πλην του Νάρεϊ θα είναι ΟΚ για τους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά τους τρεις αγώνες για το κλείσιμο της σεζόν με Βόλο, Ολυμπιακό (για τη Super League) και με την ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τη δεδομένη στιγμή, οι «ασπρόμαυροι» έχουν στα πιτς τους Ίνγκασον, Σάστρε, Αουγκούστο, Τάισον, Νάρεϊ και Ολιβέιρα. Με λίγα λόγια έξι ποδοσφαιριστές.

Ο Γερμανός εξτρέμ είναι δεδομένα εκτός από τα τρία ματς, καθώς αν και οι εξετάσεις του ήταν καλές στον ΠΑΟΚ δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του, ενώ ο Ολιβέιρα θα κάνει αγώνα να προλάβει τον τελικό (κάκωση στην ποδοκνημική) με την αίσθηση που υπάρχει είναι πως θα βρεθεί σε αυτόν.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δεν υπάρχει ανησυχία πως θα λείψουν από τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Όσον αφορά τον Ίνγκασον, που πάτησε γήπεδο για πρώτη φορά μετά το θέμα που απέκτησε στη γάμπα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ισλανδός είναι καλύτερα αναφορικά με το πρόβλημα στην γάμπα του, ωστόσο δύσκολα θα πάρει ρίσκο το προπονητικό τιμ για να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Βόλο.

Όπως φαίνεται ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει του τελικού Κυπέλλου.