Οικονόμου: «Γίναμε η χλεύη των ηττημένων, ποιος, ο Ολυμπιακός!»

Οικονόμου

i

Οικονόμου/ ©Glomex

Οικονόμου: «Γίναμε η χλεύη των ηττημένων, ποιος, ο Ολυμπιακός!»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:07 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 24.04.2023

Ο Δημήτρης Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» που παρουσιάζει με τον Άκη Παυλόπουλο αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» που παρουσιάζει με τον Άκη Παυλόπουλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (23/4) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε: «Τι πέντε αγωνιστικές έμειναν; Άμα ακούσω κιχ για ποδόσφαιρο φεύγω. Σας το λέω παιδιά γυρίζω και φεύγω. Μην ακούσω τίποτα. Είναι πάρα πολύ σοβαρά τα πολιτικά μας θέματα. Έχουμε τους Έλληνες στο Σουδάν, οι οποίοι κινδυνεύουν. Πρέπει να δούμε τα σοβαρά μας θέματα. Παιδιά μην ασχολείστε με μπάλα αυτή την περίοδο. Είναι προεκλογική περίοδος, έχουμε δουλειά. Δεν είναι καιρός για μπάλα. Θα σου πω εγώ όταν είναι. Περίπου του χρόνου θα είναι ο καιρός για μπάλα. Αν θες να ασχοληθείς με μπάλα και είσαι Ολυμπιακός άστο για του χρόνου. Γίναμε η χλεύη των ηττημένων. Ποιος; Ολόκληρος Ολυμπιακός. Ό, τι έγινε, έγινε. Ό,τι πάθαμε, πάθαμε».