Οικονόμου: «Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Τσέφεριν γιατί θέλει το πρωτάθλημα να τελειώσει με διαιτησίες υψηλού επιπέδου»

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

© Intime

Οικονόμου: «Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Τσέφεριν γιατί θέλει το πρωτάθλημα να τελειώσει με διαιτησίες υψηλού επιπέδου»

Sportal newsroom 20:53 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 30.03.2023

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (30/3), ο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ξένους διαιτητές κατηγορίας Elite για τα playoffs της Stoiximan Super Leauge.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ρωτήθηκε για το αντικείμενο της συζήτησης και τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τον πρόεδρο της UEFA, προκειμένου το πρωτάθλημα να τελειώσει με διαιτησίες υψηλού επιπέδου.

«Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UEFA γιατί διεξάγεται στη χώρα μας ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Nομίζω όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία να συμβάλλουν ώστε οι αγωνιστικές να γίνουν με διαφάνεια και το πρωτάθλημα να τελειώσει με διαιτησίες υψηλού επιπέδου που δεν θα αμφισβητείται το κύρος τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.