Βασικός ο Βίντα στον ημιτελικό Ολλανδία-Κροατία

Ντομαγκόι Βίντα

i

© Intime

Βασικός ο Βίντα στον ημιτελικό Ολλανδία-Κροατία

Sportal newsroom 21:13 - 14.06.2023

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του ημιτελικού του Nations League ανάμεσα σε Ολλανδία και Κροατία, με τον αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, να έχει πάρει φανέλα βασικού.

Το βράδυ της Τετάρτης (14/6, 21:45) Ολλανδία και Κροατία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης του Nations League στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης των δύο εθνικών ομάδων, έγιναν γνωστές οι επιλογές των Ζλάτκο Ντάλιτς και Ρονάλντ Κούμαν όσον αφορά τις ενδεκάδες, με τον πρώτο να δίνει φανέλα βασικού στον αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα.

Από την άλλη πλευρά, ο άλλοτε τεχνικός της Μπαρτσελόνα παρατάσσει τους «οράνιε» με 4-3-3 και επιθετική τριάδα με τους Σίμονς, Μάλεν και Χάκπο.

Η ενδεκάδα της Ολλανδίας (Ρόναλντ Κούμαν, 4-3-3): Μπάιλοου - Ντούμφρις, Γκεετρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε - Βάιφερ, Κουπμέινερς, Ντε Γιονγκ - Μάλεν, Σίμος, Χάκπο.

Η ενδεκάδα της Κροατίας (Ζλάτκο Ντάλιτς, 4-3-2-1): Λιβάκοβιτς - Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Βίντα, Πέρισιτς - Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς - Πάσαλιτς, Ιβάνουσετς - Κράμαριτς.