Η τρίτη μέρα διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ δείχνει πως θα ξεπεραστεί το περυσινό ρεκόρ
i

Opap Arena/©intime

Η τρίτη μέρα διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ δείχνει πως θα ξεπεραστεί το περυσινό ρεκόρ

Κώστας Τσίλης 19:47 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 14.06.2023

Η τεράστια ζήτηση που υπήρχε από τους οπαδούς της ΑΕΚ στα εισιτήρια διαρκείας και την 3η μέρα, "έδειξε" πως πάει για να ξεπεραστεί το περυσινό ρεκόρ των 25χιλιάδων

'Ηδη από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, είχε φανεί πως η ζήτηση άγγιζε τα όρια του... χαμού. Αυτό ακριβώς συνεχίστηκε και την δεύτερη, αλλά και την σημερινή τρίτη μέρα. Και πλέον με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Ένωσης, όλα δείχνουν πως το περυσινό ρεκόρ των 25χιλιάδων, πάει ολοταχώς προς... κατάρριψη. 

Αυτό προκύπτει και από την διάθεση που έχει γίνει σε κάρτες διαρκείας αυτές τις τρείς πρώτες μέρες αλλά και από την δήλωση ενδιαφέροντος που έχει ήδη εκφραστεί, από νέους αγοραστές. Μάλιστα όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως το μεγαλύτερο... τσουνάμι ως προς την ζήτηση, αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες και ακόμα και όταν ανοίξουν τα ελεύθερα. 

Βεβαίως ακόμα και αν η ζήτηση είναι τέτοια, που θα ξεπεραστεί το περυσινό ρεκόρ, έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα μπει υποχρεωτικά από την ΑΕΚ ένας... κόφτης. Και αυτό διότι δεν μπορεί να κλείσει ολόκληρη η χωρητικότητα του γηπέδου, με κατόχους διαρκείας. Θα πρέπει να μείνει ένας αριθμός με ελεύθερα εισιτήρια. Πάντως σε κάθε περίπτωση, η ζήτηση έχει ήδη ξεπεράσει ακόμα και έτσι κι αλλιώς υψηλές προσδοκίες μετά το νταμπλ και την προοπτική του Champions League.