Οπαδοί έβαλαν στρίπερ στο γήπεδο με σκοπό να αποπροσανατολίσει την αντίπαλη ομάδα (vid)

Η εισβολή μίας στρίπερ στον αγωνιστικό χώρο

i

© BeFunky

Οπαδοί έβαλαν στρίπερ στο γήπεδο με σκοπό να αποπροσανατολίσει την αντίπαλη ομάδα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:31 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 30.05.2023

Σε ματς της τρίτης κατηγορίας της Ολλανδίας σημειώθηκε ένα επικό περιστατικό, με πρωταγωνιστές τους οπαδούς της Ράινσμπεργκσε και μία στρίπερ.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αμέτρητα περιστατικά, τα οποία έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έγιναν viral, ωστόσο οι οπαδοί της Ράινσμπεργκσε το πήγαν... ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας, η οποία ανήκει στην τρίτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος θέλησαν να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Η ομάδα τους αντιμετώπιζε την πρωτοπόρο AFC Άμστερνταμ και η αποστολή ήταν δύσκολη, διότι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ έδειχνε ήδη 0-1 υπέρ της AFC Άμστερνταμ, οι οπαδοί των γηπεδούχων έβαλαν μπρος το σχέδιό τους. Πιο αναλυτικά, έφεραν μία στρίπερ στο γήπεδο, η οποία φορούσε μόνο κάλτσες και παπούτσια ενώ κρατούσε κι ένα πανό. Λίγα λεπτά μετά το γκολ, η ίδια εισέβαλε γυμνή στον αγωνιστικό χώρο και έτρεχε προς τους ποδοσφαιριστές της AFC, ενώ μάλιστα «επιτέθηκε» και στον κεντρικό αμυντικό Τζόελ Τιλέμα.

Ο αμυντικός της AFC Άμστερνταμ δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα: «Νομίζω πως ήθελε να την χτυπήσω στον πισινό. Αλλά σκέφτηκα: ''Μην αφήσεις να γίνει αυτό, αλλιώς θα έχεις μάχη στο σπίτι΄΄. Φαινόταν ωραία, το λέω ειλικρινά».

Δείτε το χαρακτηριστικό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μία τέτοιου είδους εισβολή σε ποδοσφαιρικό αγώνα, όμως δεν είναι και κάτι συνηθισμένο. Τις περισσότερες φορές, οι οπαδοί κάνουν «ντου» στο γήπεδο είτε για να πάρουν ένα αναμνηστικό δώρο από τον αγαπημένο τους παίκτη, είτε για να «φοβίσουν» τον αντίπαλο. Πριν λίγους μήνες, viral είχε γίνει η εισβολή ενός οπαδού της Γκοζτέπε, ο οποίος χτύπησε με το σημαιάκι του κόρνερ τον τερματοφύλακα της Αλτάι, Οζάν Εβρίμ Οζένκ.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας ένας οπαδός της Γκοζτέπε εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε με το σημαιάκι του κόρνερ τον τερματοφύλακα της Αλτάι, Οζάν Εβρίμ Οζένκ, στο ντέρμπι της πόλης, Ιζμίρ, μεταξύ των δύο ομάδων. Ο γκολκίπερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ενώ πλέον ο συγκεκριμένος οπαδός μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με ποινή φυλάκισης 18 ετών.