Η Le Parisien αναφέρθηκε στα επεισόδια του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Τα επεισόδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Η Le Parisien αναφέρθηκε στα επεισόδια του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Sportal newsroom 11:10 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 24.04.2023

Το επεισοδιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έκανε το γύρο του διαδικτύου, καθώς η γνωστή γαλλική ιστοσελίδα έκανε δημοσίευμα και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Τα σοβαρά επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου σε όλη την Ευρώπη. Η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τους οπαδούς των Πειραιωτών, περιγράφοντας χαρακτηριστικά όλο το σκηνικό.

Θυμίζουμε, οι φίλοι των Πειραιωτών εκτόξευσαν αντικείμενα, καρεκλάκια και βεγγαλικά στην αστυνομία, η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων και προσπάθησε ν' απωθήσει τους οπαδούς. Αρκετοί είχαν επίσης διαφημιστικές πινακίδες στα χέρια τους και γι' αρκετά λεπτά ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε πολεμικό πεδίο.

Με τι κινδυνεύει ο Ολυμπιακός μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:29 - 24.04.2023

Με τι κινδυνεύει ο Ολυμπιακός μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η εισβολή οπαδών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, φέρνει τους Πειραιώτες σε κίνδυνο, καθώς μπορεί να δεχθούν από πρόστιμο μέχρι και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές.

Επίσης, μετά το 3-1 της ΑΕΚ, παράλληλα, με τον σκόρερ Μάνταλο και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι πανηγύρισαν κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού εκτόξευσαν μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα στους παίκτες της Ένωσης. Τέλος, το γαλλικό μέσο σχολίασε και την είσοδο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά το γκολ του Μάνταλου στις καθυστερήσεις, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» διαμαρτυρήθηκε έντονα σε διαιτητή και τέταρτο, την ίδια ώρα που και από τον πάγκο των γηπεδούχων οι περισσότεροι είχαν μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να εκφράσουν τα παράπονά τους.