Οι αφίξεις των αποστολών Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» (vids)

Οι αφίξεις των αποστολών Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:00 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 07.01.2024

Δείτε τις αφίξεις των αποστολών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ντέρμπι αποδείξεων που μπορεί να κρίνει πολλά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον βαθμολογικά, αλλά και που βρίσκει τις δύο ομάδες σε διαφορετική κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, προέρχεται από δύο σερί απώλειες και τρεις στα τέσσερα τελευταία ματς. Η ήττα και η εμφάνιση στη Λαμία (1-0) προ ημερών ήταν η χειρότερη της χρονιάς, ενώ νωρίτερα είχαν έρθει η ισοπαλία σε Περιστέρι (0-0), Βόλο (2-2) και η νίκη στις Σέρρες (0-1). 

Η ΑΕΚ από την άλλη μεριά κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας 3-0 του Βόλου στην «OPAP Arena». Χωρίς να βγάλει, πάντως, την πίεση και την ορμή άλλων αγώνων και με επαγγελματική εμφάνιση, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καθάρισε τον αγώνα, διατηρώντας δυνάμεις για το ντέρμπι στο Φάληρο. 

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι αφίξεις των αποστολών των δύο ομάδων έφτασαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το σπουδαίο παιχνίδι. 

Δείτε τα σχετικά βίντεο: