Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:55 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 07.01.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το βράδυ της Κυριακής (7/1, 21:45) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Από τη μία οι «ερυθρόλευκοι» που θέλουν να βάλουν «στοπ» στο αρνητικό σερί τους και να πάρουν την πρώτη τους νίκη για φέτος σε ντέρμπι και από την άλλη η Ένωση, η οποία επίσης θέλει τη νίκη φυσικά για να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την κορυφή.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους Πειραιώτες έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε πως δεδομένα απουσιάζουν οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Ζίνι λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές ομάδες της χώρας τους.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Σίντιμπε να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι και Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Γκατσίνοβιτς (αριστερά) και Άμραμπατ (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Τα μέτρα ασφαλείας του ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κλειστές οι πτυσσόμενες στα πέταλα και η θύρα πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:20 - 07.01.2024

Τα μέτρα ασφαλείας του ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κλειστές οι πτυσσόμενες στα πέταλα και η θύρα πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και οι άνθρωποι της Ένωσης πήραν τα μέτρα τους, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ