Όλη η Λατινική Αμερική θα βλέπει Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Μασούρας, Φορτούνης και Βίντα

Όλη η Λατινική Αμερική θα βλέπει Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:37 - 07.01.2024

Σε σχεδόν όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής θα μεταδοθεί το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, με μεγάλο τηλεοπτικό πάροχο να εξασφαλίζει τα δικαιώματα του αγώνα.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είναι εκείνο που ξεχωρίζει στο καλεντάρι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Από τη μία οι Πειραιώτες που θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά και από την άλλη η Ένωση που θέλει να αυξήσει τη διαφορά. Αμφότερες οι ομάδες, λοιπόν, θα ψάξουν το τρίποντο που θα τις λυτρώσει, στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι. 

Οι τηλεθεατές στην Ελλάδα θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς από τη συχνότητα της Cosmote TV, η οποία όμως δεν θα αποτελέσει το μοναδικό κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα. Πιο αναλυτικά, τα δικαιώματα για την αναμέτρηση έχει εξασφαλίσει και o μεγάλος τηλεοπτικός πάροχος «Claro Sport», που δραστηριοποιείται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αναλυτικά, το τηλεοπτικό δίκτυο αναμένεται να μεταφέρει live το Ολυμπιακός - ΑΕΚ σε σχεδόν ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, αφού η εικόνα θα φτάσει σε 20 χώρες της συγκεκριμένης ηπείρου. Παράλληλα, το «Claro Sport» δεν θα είναι το μοναδικό Μέσο του εξωτερικού που θα μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι.

Κούγιας: «Μαζί με τον Μαρινάκη θα ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο – Από συγκυρίες ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος δεν είναι φυλακή»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:08 - 06.01.2024

Κούγιας: «Μαζί με τον Μαρινάκη θα ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο – Από συγκυρίες ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος δεν είναι φυλακή»

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στην εγκληματική οργάνωση που όπως υποστηρίζει υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για τον διαιτητή του Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Δικαιώματα για το μεγάλο ντέρμπι έχει εξασφαλίσει και το Κυπριακό δίκτυο «Primer Tel». το οποίο θα χρησιμοποιήσει το τρίτο κανάλι της συχνότητάς του για να δείξει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ.