Κούγιας: «Μαζί με τον Μαρινάκη θα ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο – Από συγκυρίες ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος δεν είναι φυλακή»

Ο Αλέξης Κούγιας

i

© Intime

Κούγιας: «Μαζί με τον Μαρινάκη θα ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο – Από συγκυρίες ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος δεν είναι φυλακή»

Sportal newsroom 21:08 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 07.01.2024

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στην εγκληματική οργάνωση που όπως υποστηρίζει υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για τον διαιτητή του Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο in.gr ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως υποστηρίζει και προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες.

«Η εγκληματική οργάνωση, που έχει επικεφαλής αυτόν τον εγκληματία, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος από συγκυρίες δεν βρίσκεται για όλη του τη ζωή στη φυλακή, με τα εγκλήματα που κάνει κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, και ο οποίος ελέγχει όλη την ελληνική διαιτησία. Και ο οποίος, βεβαίως, μαζί με τον χρηματοδότη του, έχουν καταστρέψει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που εμφανίστηκαν, την τελευταία δεκαετία», είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον διαιτητή του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Μπόρις Μαρχέφκα, που όπως τόνισε είναι ένας διαιτητής χαμηλού επιπέδου.

Έβαλαν, τοποθέτησαν, επέλεξαν διαιτητή για το παιχνίδι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, έναν διαιτητή ο οποίος διαιτητεύσει ένα πρωτάθλημα που είναι ισάξιο της Super League 2 στην Ελλάδα, τα παιχνίδια όλα ελέγχονται κάθε Κυριακή ως στημένα από τη Sports Radar και ο οποίος σε διεθνές επίπεδο, έχει να διαιτητεύσει διεθνή αγώνα πάρα πολλά χρόνια. Διαιτητεύει μόνο αγώνες Νέων και Γυναικείων ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, μίλησε για τη διαιτησία του ρέφερι, Ντάουλα, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Καλλιθέα.

«Δυστυχώς, η Εγκληματική Οργάνωση έχει στοχεύσει τον Ολυμπιακό και αυτό αποδεικνύεται ότι από αυτήν την επιλογή. Σήμερα, αφού πλέον είμαι αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό και με ενδιαφέρουν οι νέοι παίκτες, παρακολούθησα το παιχνίδι Ολυμπιακός Β με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Super League B την Καλλιθέα. Ο διαιτητής Ντάουλας, εκτός του ότι από το πρώτο λεπτό προσπαθούσε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό με κάρτες, και μιλάμε για παιδιά 17χρονα, που έπαιζαν με ανθρώπους 33, 34, 35 ετών που έπαιζαν πολύ σκληρά, στο τέλος αγνόησε ένα πέναλτι, αυτός και ο βοηθός, το οποίο θα έδινε και ο πρόεδρος της Καλλιθέας. 

Κούγιας σε Λυσάνδρου: «Είστε κολλητήρι του Γιάννη Παπαδόπουλου, πόσες φορές συναντηθήκατε τις προηγούμενες μέρες;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:09 - 05.01.2024

Κούγιας σε Λυσάνδρου: «Είστε κολλητήρι του Γιάννη Παπαδόπουλου, πόσες φορές συναντηθήκατε τις προηγούμενες μέρες;»

Την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του Μηνά Λυσσάνδρου εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, πριν ο πρώτος τελικά εκλεγεί ως ο νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League.

Δυστυχώς, θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα, αλλά εγώ θα σας πω κάτι, για να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Μαζί με τον κ. Μαρινάκη, έχουμε αποφασίσει να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο. Εάν η Κυβέρνηση έχει θελήση να δει τα πράγματα ξεκάθαρα και οι ίδιοι οι Υπουργοί, οι οποίοι πραγματικά επιβλέπουν αυτή την εύρυθμη λειτουργία, δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια, θα πρέπει να κλείσουν πάρα πολλούς στη φυλακή. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

🔴Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2: Όλο το ρεπορτάζ - Έξαλλοι στον Πειραιά με τη διαιτησία - Sportal Sunday Live