Η σκέψη με Ναβάρο βασικό κόντρα στην ΑΕΚ

Η σκέψη με Ναβάρο βασικό κόντρα στην ΑΕΚ

Διονύσης Βερβελές 13:33 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 06.01.2024

Η κατάσταση του Γιόβετιτς και ο προβληματισμός του Καρβαλιάλ…

Αναμένονται αλλαγές στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρουσίασε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη Λαμία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να «ανακατέψει» την... τράπουλα, έτσι ώστε να δώσει μία «φρεσκάδα» στην ομάδα και να αλλάξει η εικόνα του Ολυμπιακού. Όχι ότι έχει πολλά περιθώρια δηλαδή, αλλά…

Μία από τις αλλαγές που σκέφτεται αρκετά ο Καρβαλιάλ να κάνει, είναι αυτή του επιθετικού. Να χρησιμοποιήσει δηλαδή τον Φραν Ναβάρο από την αρχή του ματς και να αφήσει τον Στέβαν Γιόβετιτς στον πάγκο.

Αυτό γιατί τον προβλημάτισε η κατάσταση που έδειξε πως βρίσκεται ο Μαυροβούνιος φορ και πιστεύει πως ο Ναβάρο αυτήν τη στιγμή είναι πιο έτοιμος για να δώσει έναν πιο γρήγορο ρυθμό στην επίθεση των «ερυθρόλευκων». Δεν του άρεσε βέβαια και η… αντίδραση του Γιόβετιτς στην αντικατάστασή του, ενώ είχε γκρινιάξει και στις Σέρρες, όταν δεν αγωνίστηκε λεπτό!

Το σενάριο αυτό «παίζει» αρκετά τα τελευταία 24ωρα στο Ρέντη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δε φαίνεται να είναι έτοιμος για να μπει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ναβάρο από άποψη φυσικής κατάστασης δείχνει να είναι καλά, αλλά είναι μόλις μία εβδομάδα, πλέον, στην ομάδα και το θέμα της προσαρμογής του είναι το μόνο που κάνει τον Κάρλος Καρβαλιάλ να διστάζει να του δώσει 100% φανέλα βασικού την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα δε θα είναι η μόνη αλλαγή από τον Πορτογάλο, αφού σκέφτεται να αλλάξει πράγματα και στην αμυντική του γραμμή. Από τη στιγμή που θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί τόσο ο Μπιανκόν για το κέντρο της άμυνας, όσο όμως και ο Ρίτσαρντς για τ’ αριστερά αντί του Ορτέγκα. Ο Ντόη και ο Αργεντινός, φλερτάρουν με το να μείνουν στον πάγκο, έχει αρκετά παράπονα από την εικόνα τους στη Λαμία ο 58χρονος προπονητής.