Όλα ανοιχτά για Καμαρά και… Μασούρα

Όλα ανοιχτά για Καμαρά και… Μασούρα

Διονύσης Βερβελές 08:57 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 06.01.2024

Ο Ολυμπιακός έχει ματς, αλλά η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή και τα σενάρια φουντώνουν!

Ο Γενάρης θα είναι «καυτός» για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στο πάρε-δώσε.

Το θέμα στόπερ έχει πάει πιο πίσω καθώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» κι έτσι, ωστόσο νέα αναμένονται και για παίκτες που είναι στην ομάδα και δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν.

Δύο περιπτώσεις που έχουν ανοίξει τις τελευταίες ώρες, είναι του Μαντί Καμαρά και του Γιώργου Μασούρα. Ανεξάρτητα του θέματος που προέκυψε με τον Καμαρά, τη διάψευση και την ανάρτηση του μέσου από τη Γουινέα για τη συγκέντρωσή του στον Ολυμπιακό, στο εξωτερικό εκτιμούν ότι θα έρθει πρόταση. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και στη Γαλλία, στο παιχνίδι κρατούν τόσο τη Λυών, όσο και τη Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός αν τον παραχωρήσει τώρα, θα μπορέσει να εισπράξει και ένα ποσό, όχι… τρελό, αλλά για έναν παίκτη που φαίνεται πως δεν θέλει να ανανεώσει, ίσως είναι η καλύτερη εξέλιξη και γιατί δεν είναι 100% αφοσιωμένος εδώ.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις ίσως υπάρξουν και με τον Γιώργο Μασούρα. Επίσης το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Για τον Έλληνα επιθετικό, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ. Εκτιμούν μάλιστα, πως είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποσπάσει το «ναι» του και να κάνει δικό της από τώρα τον Μασούρα. Από τον Ολυμπιακό, δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι, ίσως και γιατί αναμένουν την πρόταση.

Προφανώς και σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση και άλλου παίκτη γι’ αυτή τη θέση. Έτσι κι αλλιώς, γίνεται ήδη κουβέντα και γι’ άλλον εξτρέμ. Όλα αυτά θα φανούν τις επόμενες ημέρες, καθώς τώρα, προέχει το ματς με την ΑΕΚ. Ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά στο στόχο του πρωταθλήματος, ειδικά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους «ερυθρόλευκους».