Το πλάνο του Ολυμπιακού για το τελευταίο χαρτί στη μάχη του τίτλου

Ανιγκό και Μπιελ

i

©intime

Το πλάνο του Ολυμπιακού για το τελευταίο χαρτί στη μάχη του τίτλου

Διονύσης Βερβελές 11:01 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 23.04.2023

Ο Ανιγκό δείχνει να έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (23/4, 21:00) υποδέχεται την ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs. Έχοντας απωλέσει πέντε βαθμούς στη διαδικασία αυτή, δύο με Άρη στο Καραϊσκάκη και τρεις στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, για τους «ερυθρόλευκους» είναι μονόδρομος αυτό το ματς.

Γνωρίζουν πως μόνο το τρίποντο της νίκης μπορεί να τους κρατήσει μέσα στο πρωτάθλημα, αλλά και στη δεύτερη θέση που φέτος οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Βλέπετε οι Πειραιώτες είναι στο -6 τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζοσέ Ανιγκό έχει ενεργοποιήσει για τα καλά τον Ματιέ Βαλμπουενά και δείχνει διατεθειμένος να του εμπιστευθεί ξανά φανέλα βασικού. Είναι ένα ζήτημα οι αντοχές του Γάλλου, αλλά ο Ανιγκό δεν φαίνεται διατεθειμένος να πάει με άλλο πλάνο κι έτσι, τι κι αν δεν υπάρχει Χάμες πλέον, επιμένει και αυτός στο σύστημα με τα τρία «δεκάρια» μέσα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που τα πηγαίνει καλά απέναντι στην ΑΕΚ, έχει «χτίσει» μια καλή παράδοση. Δεξιά θα επιστρέψει ο Ροντινέι, αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ. Δίδυμο στην άμυνα, φαίνεται πως θα είναι ο Μπα με τον Σισέ κι έτσι θα μείνει στον πάγκο ο Παπασταθόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Χουάνγκ με τον Εμβιλά, πιο μπροστά τα τρία «δεκάρια» με τους Βαλμπουενά, Φορτούνη και Μπιέλ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπακαμπού. Αυτό φαίνεται πως είναι το πλάνο του Ανιγκό για το τελευταίο χαρτί του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ.

Ένα ματς υψηλών απαιτήσεων που μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ένα ματς που ακόμη και η ισοπαλία δεν κάνει στους «ερυθρόλευκους», καθώς θα περιμένουν να δουν και το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός που συγκεντρώνει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή την πέμπτη αγωνιστική των playoffs.