Με Καμπράλ η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα, ανάσες σε Ορτέγκα και Ρέτσο

Με Καμπράλ η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα, ανάσες σε Ορτέγκα και Ρέτσο

Διονύσης Βερβελές 20:54 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 24.02.2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης…

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ακολούθως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.

Αυτή την αποτελούν είκοσι παίκτες, που είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ροντινέι, Βέζο, Μπιανκόν, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ποντένσε. Ο Βάσκος προπονητής άφησε εκτός πλάνων τους Ορτέγκα, Ντόη, Ρέτσο, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Άμπι.

Προφανώς ο τεχνικός των Πειραιωτών θέλει να δώσει ανάσες στον Ορτέγκα που έχει σηκώσει μεγάλο βάρος τις τελευταίες ημέρες, ενώ είναι πολύ πιθανό από τη στιγμή που εκτός έχει Ρέτσο και Ντόη, να δούμε για πρώτη φορά τον Βέζο να αγωνίζεται. Κάνει μια διαχείριση και με τους στόπερ, αφού ο Μπιανκόν θα απουσιάσει από το ματς της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Μεντιλίμπαρ πάντως, πήρε είκοσι παίκτες μαζί του, όσους δηλαδή θα έχει στη διάθεσή του. Το ‘χει αυτό, δεν το… ανοίγει πολύ παίρνοντας τρεις-τέσσερις παίκτες παραπάνω και να τους… κόβει στο τέλος.

Εκτός πλάνων να σημειώσουμε πως έμεινε και ο Ζέλσον Μαρτίνς, που έχει επιστρέψει πάντως στις προπονήσεις. Δεν είναι 100% έτοιμος ωστόσο, θέλει ακόμη το χρόνο του. Όπως τονίσαμε και σε άλλο άρθρο μας άλλωστε, υπάρχει μια σειρά πολλών και δύσκολων ματς και όλοι θα χρειαστούν.