Από Δευτέρα (20/11) η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ
i

©intime

Από Δευτέρα (20/11) η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:07 - 17.11.2023

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του. Μάλιστα τα εισιτήρια για το παιχνίδι θα βγουν σε κυκλοφορία από τη Δευτέρα (20/11).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, οι οποίοι για ακόμα μια φορά θα δώσουν δυναμικό παρόν. 

Συγκεκριμένα στη Γερμανία θα βρεθούν περισσότεροι από 3.000 οπαδοί, οι οποίοι θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα (20/11) για να πάρουν ένα εισιτήριο για το παιχνίδι. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 29 ευρώ. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην Freiburg που θα διεξαχθεί στο «Europa Park Stadion» την Πέμπτη 30/11/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει τη Δευτέρα 20/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», (με δικαίωμα αγοράς ενός, 1, εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας, ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γερμανία).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 29€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».