Η δύσκολη απόφαση για τους δύο…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Η δύσκολη απόφαση για τους δύο…

Διονύσης Βερβελές 15:47 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 17.11.2023

Οι περιπτώσεις Βρουσάι και Ανδρούτσου και ενόψει του Ιανουαρίου…

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κρατήσει στο ρόστερ του τους Μάριο Βρουσάι και Θανάση Ανδρούτσο, ενώ μάλιστα υπέγραψαν και νέα συμβόλαια. Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους», όμως, για την ώρα δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Βρουσάι έπαιξε μόνο στην αρχή και συγκεκριμένα στα προκριματικά των ομίλων του Europa League κόντρα σε Γκενκ και Τσουκαρίτσκι. Με τους Βέλγους έπαιξε ως αλλαγή, ενώ απέναντι στους Σέρβους έβγαλε ως βασικός και τα δύο παιχνίδια, έχοντας μάλιστα μέσα στη Σερβία και μία ασίστ. Βέβαια εκεί, στο ένα ματς ο Μαρτίνεθ είχε τιμωρημένο τον Ροντινέι και στο άλλο τον Κίνι.

Από τότε όμως δεν έχει παίξει ποτέ ξανά και αυτό δείχνει πως έχει μείνει πλέον αρκετά πίσω στο ροτέισον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Η περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσου επί της ουσίας είναι ίδια, αλλά υπάρχει μία μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Βρουσάι. Πως δεν έχει παίξει ποτέ του σε κάποιο επίσημο ματς με τον Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία. Αντιθέτως μάλιστα, είναι πλέον βασικό μέλος του Ολυμπιακού Β', αφού αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που αμφότεροι δεν είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τουλάχιστον για την ώρα, το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να περιμένει και να δει τι μπορεί να προκύψει. Αρκετές ομάδες θα τους ζητήσουν, έστω και δανεικούς.

Δεν έχει υπάρξει κάτι μέχρι τώρα, όμως όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος είναι πολύ πιθανό να φέρουν πρόταση και να ψαχτούν για τα καλά. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν… καίγονται κιόλας. Είναι παιδιά της Ακαδημίας, γι’ αυτό και δεν θα παρθεί βιαστικά η όποια απόφαση. Είναι διαφορετικές περιπτώσεις άλλωστε, αλλά φαίνεται πως δύσκολα θα βρουν χρόνο και ευκαιρίες στη συνέχεια…