«Κανένα συμβόλαιο δεν υπέγραψε ο Σκάρπα και καμία συμφωνία δεν υπάρχει με τη Νότιγχαμ»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

«Κανένα συμβόλαιο δεν υπέγραψε ο Σκάρπα και καμία συμφωνία δεν υπάρχει με τη Νότιγχαμ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:24 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 16.11.2023

Νέες παραμέτρους θέτει στο ζήτημα του Σκάρπα ο ρεπόρτερ Χενρίκ Μούτζι, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα οριστικό για τον παίκτη του Ολυμπιακού και την Ατλέτικο Μινέιρο.

Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν, παρά το γεγονός πως ο Ιανουάριος αργεί ακόμα. Ένα από αυτά αφορά και την πολυσυζητημένη περίπτωση του Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος για την ώρα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό

To πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Μπίρα Μαρίνιο, αποκάλυψε πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μινέιρο όσον αφορά το συμβόλαιό του. Ο ίδιος τόνισε πως αυτό που ουσιαστικά μένει, είναι να τα βρει ο σύλλογος της Λατινικής Αμερικής με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (στην οποία ανήκει ο Βραζιλιάνος),, προκειμένου να υλοποιηθεί η μεταγραφή.

Εντούτοις, ένα νέο ρεπορτάζ έρχεται να διαψεύσει τα όσα έγραψε νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Μαρίνο. Σύμφωνα με τον, επίσης, ρεπόρτερ, Χένρικ Μούτζι, δεν υπάρχει καμία συμφωνία ούτε με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ούτε όμως και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

«Σχετικά με τον Σκάρπα. (Αυτό που γράφεται) δεν είναι σωστό. Δεν υπέγραψε κανένα συμβόλαιο, δεν ολοκληρώθηκε τίποτα με το αγγλικό κλαμπ και δεν υπάρχει εγγυημένη συμφωνία. Με όλο τον σεβασμό προς το μέγεθος της μεταγραφής», ανέφερε στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Σκάρπα με τον Ολυμπιακό έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 εμφανίσεις, οι οποίες ως επί το πλείστον ήταν ως αλλαγή. Ο ίδιος δεν έχει κατορθώσει ακόμα να σκοράρει γκολ ή να προσφέρει ασίστ.