Στα υπόψη πάντα, η λύση του Μπιανκόν

Στα υπόψη πάντα, η λύση του Μπιανκόν

Διονύσης Βερβελές 08:30 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 17.11.2023

Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχει ο Ολυμπιακός τώρα αυτές τις ημέρες στο Ρέντη, είναι και ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» δουλεύει μαζί με την ομάδα ενόψει της συνέχειας και περιμένοντας να κάνει το ντεμπούτο του. 

Ο Ολυμπιακός σε μία θέση που έχει «ταλαιπωρηθεί» μέχρι τώρα είναι αυτή του στόπερ. Στο κέντρο της άμυνάς του έχει αντιμετωπίσει θέματα, διότι είχε υπολογίσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πως θα έχει ως βασικό δίδυμο τους Ρέτσο, Φρέιρε, όμως, ο δεύτερος έχει λείψει για ένα μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού. Έτσι ενεργοποιήθηκε ο Πορόζο, ενώ παράλληλα έπαιξε και ο Ντόη ο οποίος από πέρσι έχει καθιερωθεί ως στόπερ.

Με την επιστροφή των παικτών στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μπιανκόν, έτσι ώστε να τον δει σε αγωνιστική δράση και να αρχίσει να του δίνει κάποια λεπτά ώστε να μπαίνει στο κλίμα. 

Έχει ήδη παίξει με τη δεύτερη ομάδα και μάλιστα τα πήγε καλά, ενώ παράλληλα έχει αρχίσει να μπαίνει και σε αποστολές του Ολυμπιακού, όπως έγινε στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν στον πάγκο, αλλά δεν έπαιξε. Και βρέθηκε κοντά στο να κάνει το ντεμπούτο του, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στην πλάτη ο Ρέτσος

«Κανένα συμβόλαιο δεν υπέγραψε ο Σκάρπα και καμία συμφωνία δεν υπάρχει με τη Νότιγχαμ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 16.11.2023

«Κανένα συμβόλαιο δεν υπέγραψε ο Σκάρπα και καμία συμφωνία δεν υπάρχει με τη Νότιγχαμ»

Νέες παραμέτρους θέτει στο ζήτημα του Σκάρπα ο ρεπόρτερ Χενρίκ Μούτζι, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα οριστικό για τον παίκτη του Ολυμπιακού και την Ατλέτικο Μινέιρο.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μπιανκόν μέχρι τα Χριστούγεννα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα σε ματς της πρώτης ομάδας. Άλλωστε και ο Μπιανκόν είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει έρθει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με καλές συστάσεις και περιμένουν απ' αυτόν οι Πειραιώτες αρκετά μέσα στο γήπεδο. Ως τώρα δεν έχει πάρει την ευκαιρία, αλλά και αυτός προερχόταν από ένα σοβαρό τραυματισμό και ήθελε το χρόνο του…