Ώρα για το εξωτερικό με αφορμή το ρεπό

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/ ©Intime

Ώρα για το εξωτερικό με αφορμή το ρεπό

Αρκετοί ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έφυγαν από την Ελλάδα για μίνι διακοπές...

Δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό και γενικότερα για όλες τις ομάδες της Super League αυτές τις ημέρες, εξαιτίας των ματς που έχουν οι Εθνικές ομάδες. Έτσι και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά από περίπου μία εβδομάδα προπονήσεων στο Ρέντη χωρίς τους διεθνείς παίκτες, αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, τρεις ημέρες ρεπό τους έδωσε έτσι ώστε να ξεκουραστούν σωματικά και πνευματικά, αλλά και για να περάσουν κάποιες ημέρες με τους δικούς τους ανθρώπους χωρίς το άγχος και την πίεση των αγώνων και των καθημερινών προπονήσεων. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έχουν την ευκαιρία οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν κάποιες ανάσες, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες που είχαν σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Χαρακτηριστικό δε, είναι το γεγονός πως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα για το εξωτερικό.

Στα αγαπημένα τους μέρη

Δύο από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έφυγαν από τη χώρα μας και θέλησαν να το κάνουν γνωστό και μέσω των social media, ήταν οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Γκουστάβο Σκάρπα. Αμφότεροι επέλεξαν να φύγουν για μέρη τα οποία έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν, σύμφωνα πάντα με τα όσα οι ίδιοι έχουν δείξει στα social. 

Ο Μαροκινός φορ των «ερυθρόλευκων» πήγε στο Ντουμπάι, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος επέλεξε την Ιταλία και συγκεκριμένα τη Ρώμη. Ο Μαρτίνεθ τους περιμένει τη Δευτέρα στο Ρέντη, στη συνέχεια και τους διεθνείς, για να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ματς με τον Παναιτωλικό. Θυμίζουμε πως αυτή η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο στις 17:30 κεκλεισμένων των θυρών.