Αποθέωση για Γιόβετιτς και βασικός στον Ολυμπιακό

Ποντένσε - Γιόβετιτς - Μπιελ

i

Ποντένσε - Γιόβετιτς - Μπιελ/©Intime

Αποθέωση για Γιόβετιτς και βασικός στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 13:45 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 18.11.2023

Ο έμπειρος επιθετικός για μία ακόμη φορά έδειξε ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση…

Μια χαρά τα πήγε στο ματς της Εθνικής ομάδας της χώρας του ο Στέβαν Γιόβετιτς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Μαυροβουνίου με τη Λιθουανία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων. Το Μαυροβούνιο νίκησε με 2-0, χάρη σε γκολ του Κουτς στο 3' το οποίο προήλθε από ασίστ του Γιόβετιτς, ενώ ο φορ των «ερυθρόλευκων» στο 47' με διαγώνιο σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή και πλάγια αριστερά, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ένα ματς το οποίο έκανε τους συμπατριώτες του να τον αποθεώσουν για την απόδοσή του και όχι αδίκως, αφού πρόσφερε τα πάντα στην ομάδα του με τα όσα έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Προηγείται» ο Γιόβετιτς του Ελ Κααμπί

Αυτές οι εμφανίσεις του Γιόβετιτς μόνο απαρατήρητες δεν περνούν από τον Ολυμπιακό και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Σε συνδυασμό με την καλή του παρουσία στα τελευταία ματς των «ερυθρόλευκων» κερδίζει έδαφος αναφορικά με τη «μάχη» που γίνεται για τη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά.

Τη στιγμή αυτή όπως φαίνεται ο Γιόβετιτς «προηγείται» του Ελ Κααμπί για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, αφού και ο Μαροκινός φορ δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε με τους «ερυθρόλευκους» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οπότε δεν αποκλείεται στο ματς με τον Παναιτωλικό, στην επιστροφή του Ολυμπιακού στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, να δούμε τον Γιόβετιτς στο αρχικό σχήμα, όπως άλλωστε είχε γίνει με ΟΦΗ και Γουέστ Χαμ σε Κρήτη και Λονδίνο αντίστοιχα. Άλλωστε και ο Ελ Κααμπί απουσιάζει από το Ρέντη, είναι με την εθνική ομάδα του Μαρόκο και με τον Γιόβετιτς θα είναι στην ίδια… αφετηρία. Μην ξεχνάμε πως ο Ελ Κααμπί αναμένεται με το 2024 να απουσιάσει για ένα μήνα, λόγω της συμμετοχής του με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα.