H δουλειά του Ρίτσαρντς στο Ρέντη

Ο Ρίτσαρντς

i

© Intime

H δουλειά του Ρίτσαρντς στο Ρέντη

Διονύσης Βερβελές 12:00 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 17.11.2023

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Άγγλο αριστεροπόδαρο μπακ, να μπει και να βοηθήσει την ομάδα.

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός Β' είχε ενισχυθεί στο ματς με τον Διαγόρα με τον Ομάρ Ρίτσαρντς, ο οποίος έπαιξε για ένα ημίχρονο στο πρωτάθλημα της Super League 2. Πήρε αγωνιστικό χρόνο σε επίσημο ματς, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, διότι είχε τραυματιστεί το διάστημα που ήταν στη Νότιγχαμ Φόρεστ και από τότε δεν είχε καταφέρει να επιστρέψει στο χορτάρι για να παίξει.

Το έκανε τώρα με τη δεύτερη ομάδα και έδειξε σε αυτά τα 45 λεπτά που αγωνίστηκε πως είναι πλέον σε θέση να προχωρήσει και να βοηθήσει την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων». Είναι άλλωστε κάτι το οποίο θέλουν και περιμένουν στον Ολυμπιακό, να δουν τον Ρίτσαρντς να μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό και να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του την ομάδα.

 Είναι άλλωστε ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο περιμένουν πολλά, αφού αναφερόμαστε σε έναν παίκτη ο οποίος αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου και πήγε στην Premier League και τη Νότιγχαμ Φόρεστ χαρακτηρίζοντας οι ίδιοι οι Άγγλοι τη μετακίνηση αυτή ως μεγάλη επιτυχία.

Αυτές τις ημέρες που δεν έχει ματς ο Ολυμπιακός με τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ο Ρίτσαρντς από την πλευρά του δουλεύει με την πρώτη ομάδα στο Ρέντη. Θέλοντας να καλύψει ακόμη περισσότερο το χαμένο χρόνο που είχε λόγω της αποθεραπείας του και να μπορέσει με την επιστροφή της ομάδας στις υποχρεώσεις της να μπει και ο ίδιος και να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στον αγώνα με το Αιγάλεω πάντως, δεν θα συνεισφέρει και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εκεί, παραπέμπει σε μη συμμετοχή του. Δεν είναι για… ρίσκα, με έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από σοβαρότατο τραυματισμό και κάνει τη δική του προσπάθεια για τη μεγάλη επιστροφή στη δράση.