Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα

Διονύσης Βερβελές 18:32 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:39 - 20.05.2024

Η τελευταία προπόνηση πριν από την Άστον Βίλα για τον Ολυμπιακό…

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (9/5, 22:00) με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη.

Μία αναμέτρηση ιστορική για τους «ερυθρόλευκους», αφού για πρώτη φορά βρίσκονται σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και παράλληλα έχουν κάνει και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα του Πειραιά σήμερα, Τετάρτη, θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν από το μεγάλο αγώνα και ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πρόκειται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης. Επί της ουσίας σε δύο θέσεις κάνει τις δικές του σκέψεις ο Βάσκος κόουτς. Από τη μία δεν έχει ακόμη αποφασίσει 100% αν στα αριστερά της άμυνας θα χρησιμοποιήσει τον Ρίτσαρντς ή τον Κίνι.

Ο Ορτέγκα μετά τον τραυματισμό του στην Αγγλία δεν μπορεί να παίξει και οι Ρίτσαρντς, Κίνι διεκδικούν τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Ρίτσαρντς έχει το πλεονέκτημα αυτήν τη στιγμή, καθώς έχει δείξει ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ παράλληλα είναι και Άγγλος κάτι το οποίο σίγουρα του δίνει αυτό το «κάτι» παραπάνω για να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Άστον Βίλα.

Από την άλλη, όμως, ο Κίνι έχει τους πόντους του, αν αποφασίσει να στηριχθεί στα αμυντικά του καθήκοντα. Βέβαια, θα… χάσει άλλα ο Ολυμπιακός μετά, αλλά φαίνεται πως φαβορί είναι ο Ρίτσαρντς. Από εκεί και πέρα ο Ιμπόρα όλα δείχνουν ότι θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μετά από τη νέα καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο «Villa Park» και η δεύτερη θέση που βάζει σε σκέψεις τον Μεντιλίμπαρ είναι αυτή του Ποντένσε.

Έχει στο μυαλό του και το σενάριο με τον Μασούρα στα εξτρέμ, διότι δίνει περισσότερες βοήθειες στην άμυνα και μετά το 2-4 υπέρ του Ολυμπιακού στην Αγγλία, αυτό που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να μη δώσουν εύκολα χώρους και δικαιώματα. Ο Ποντένσε, όμως, έκανε καλό πρώτο ματς και είναι αυτός ο οποίος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να παίξει από την αρχή…