Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχουν τελειώσει οι πιθανότητές μας για τον τίτλο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχουν τελειώσει οι πιθανότητές μας για τον τίτλο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:37 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 03.04.2024

Στον τίτλο του πρωταθλητή στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Δίχως να δυσκολευτεί, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 3-0 στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Κάπως έτσι, ο σύλλογος του Πειραιά πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στις πιθανότητες της ομάδας του για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο ίδιος έδειξε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι εναντίον των «κίτρινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

«Είμαι ικανοποιημένος. Σε κάποια σημεία του αγώνα θα μπορούσαμε να είμαστε πιο δυνατοί. Μετά το 1-0 έχει μπει το γκολ, αλλά ο ο αντίπαλος μπορούσε να μας βλάψει με μια αντεπίθεση και να πάρει την ισοπαλία. Έπρεπε να ήμασταν πιο δραστήριοι και δυνατοί, όμως στο τέλος βάλαμε άλλα δύο γκολ και καθαρίσαμε τη νίκη.

Νομίζω ότι και οι αντίπαλοί μας θα χάσουν βαθμούς. Δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά δεν έχουν τελειώσει οι πιθανότητές μας για τον τίτλο. Πρέπει να σκεφτόμαστε εγωιστικά ότι θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Να βάζουμε περισσότερα γκολ για να καθαρίζουμε τις νίκες. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες, αλλά πρέπει να πάμε για τη νίκη».

Sportal Studio Live με Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Λαμία