Ατζούν: «Είμαι περήφανος που είμαι οπαδός της Φενέρμπαχτσε - Αυτός είναι ο λόγος που επικρατεί το χάος»

Ατζούν

Ατζούν: «Είμαι περήφανος που είμαι οπαδός της Φενέρμπαχτσε - Αυτός είναι ο λόγος που επικρατεί το χάος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:17 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 02.04.2024

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Πάνω από 25.000 φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε έδωσαν το «παρών» το απόγευμα της Τρίτης (2/4) κατά τη διάρκεια της «εκρηκτικής» Γενικής Συνέλευσης των μελών της τουρκικής ομάδας, με κύριο θέμα το ενδεχόμενο αποχώρησης απ’ το τουρκικό πρωτάθλημα, μετά τα όσα θλιβερά έγιναν στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ και την επίθεση των οπαδών της ομάδας της Τραπεζούντας.

Πέραν από τον πρόεδρο της ομάδας, Αλί Κοτς, στο βήμα για να μιλήσει ανέβηκε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος της Φενέρ. Ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της Χαλ μίλησε για την υπερηφάνεια που νιώθει με την παρουσία τόσου κόσμου σε αυτή την ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και για την κατάσταση που επικρατεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ζούμε μια ιστορική μέρα για όλους μας. Είναι περήφανος με αυτό το θέαμα που έχει τέτοιο πλήθος εδώ. Για άλλη μια φορά, είμαι περήφανος που είμαι οπαδός της Φενέρμπαχτσε. Λοιπόν σε όλους. Χαίρομαι που είστε εδώ.

Όπως γνωρίζετε, υπάρχει ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό χάος στη χώρα μας. Βλέπουμε ότι οι άνθρωποι στο εξωτερικό διασκεδάζουν με το ποδόσφαιρο, αλλά στη χώρα μας υποφέρουν.

Γιατί υποφέρουμε; Ποιος είναι ο λόγος για το περιβάλλον που ζούμε τώρα; Αφού σκέφτηκα για πολύ καιρό και παρακολουθούσα το περιβάλλον, μπορώ να πω μόνο μια λέξη: "Θα πω, αυτή η λέξη είναι ο λόγος για αυτό το χάος, δικαιοσύνη...". Όπως οι δικαστές αποδίδουν δικαιοσύνη σε μια χώρα, οι διαιτητές παρέχουν δικαιοσύνη στον αθλητικό κόσμο. Ο ξένος διαιτητής, για τον οποίο μιλώ εδώ και μήνες, έχει καταγραφεί τον τελευταίο μήνα. Μας έδειξαν ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ότι οι διαιτητές δεν είναι ικανοί να κάνουν αυτό το καθήκον».