Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα
i

©intime

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Δημήτρης Χούπης 18:39 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 20.05.2024

Μία μέρα μετά την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στην Άστον Βίλα, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη με 4-2 στην Αγγλία, είναι ένα παιχνίδι μακριά από το να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό της OPAP Arena.

Όπως είναι λογικό, η αναμέτρηση θα είναι κατάμεστη, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει εδώ και κοντά δύο εβδομάδες ότι θα είναι sold out. Μάλιστα οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν... θερμή ατμόσφαιρα.

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φιορεντίνα: «Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κάνει σπουδαία πράγματα»
CONFERENCE LEAGUE

08:51 - 09.05.2024

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φιορεντίνα: «Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κάνει σπουδαία πράγματα»

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο μίλησε για την μεγάλη πρόκριση των «βιόλα» στον τελικό του Conference League αλλά και για τον ποιον θα ήθελε αντίπαλο από την μονομαχία του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και η ομάδα μπάσκετ των «ερυθρολεύκων». Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση στο Final 4, νικώντας την Μπαρτσελόνα με 63-59 στη Βαρκελώνη, θα βρεθούν στο Γ. Καραϊσκάκης για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την πρόκριση στον τελικό.

Αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο Final 4 για τους «ερυθρόλευκους», ενώ φέτος θα βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέκλεισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι άλλες δύο ομάδες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης την οποία αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε, που θα βρουν απέναντί του οι Πράσινοι.