Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ για το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα - Οι έλεγχοι και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Γεώργιος Καραϊσκάκης

i

©Intime

Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ για το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα - Οι έλεγχοι και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Sportal newsroom 15:37 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 20.05.2024

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ προς τους φιλάθλους ενόψει του μεγάλου ημιτελικού του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα (09/05, 22:00).

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Αγγλία και είναι ένα βήμα μακριά από το... όνειρο! Μετά την τεράστια και ιστορική νίκη στο πρώτο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4), οι Πειραιώτες καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους στη ρεβάνς του Φαλήρου και να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον τελικό του Europa Conference League.

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τους ελέγχους και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πρέπει να προσέξουν οι φίλαθλοι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα UEFA Europa Conference League, που θα διεξαχθεί σήμερα 9 Μαΐου 2024 και ώρα 22:00 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ASTON VILLA» και αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι, που δεν διαθέτουν εισιτήριο, ενώ περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων.

Γιατί η παρουσία του Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι κομβική για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
CONFERENCE LEAGUE

13:44 - 09.05.2024

Γιατί η παρουσία του Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι κομβική για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι έχει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της Άστον Βίλα. Το θέμα είναι αν ο Ουνάι Έμερι θα ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, μιας και οι «χωριάτες» είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του γηπέδου, οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να συνεργάζονται με τους εκτελούντες υπηρεσία τροχονόμους".