Η ενδεκάδα της Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Η ενδεκάδα της Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 20:47 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 20.05.2024

Δείτε τις επιλογές του Ουνάι Έμερι όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Άστον Βίλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ θέλει να ζήσει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Άστον Βίλα στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (9/5, 22:00, Cosmote Sport 2) στον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League κι έχοντας ως παρακαταθήκη το 4-2 θέλουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό της «Opap Arena». Εκεί όπου από χθες βράδυ βρίσκεται η Φιορεντίνα.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης στο Φάληρο έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ουνάι Έμερι όσον αφορά το αρχικό σχήμα της αγγλικής ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μαρτίνες, με τους Ντίνιε, Ντιέγκο Κάρλος, Κόνσα, Πάου Τόρες και Κας να αποτελούν την πεντάδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Ντόουγκλας Λουίς και οι ΜακΓκιν, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μπέιλι (αριστερά) και Ντιαμπί (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ουότκινς.

Η ενδεκάδα της Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντίνιε, Κας, Ντόουγκλας Λουίς, ΜακΓκίν, Ντιαμπί, Μπέιλι, Ουότκινς.

⚽Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Pre game LIVE για την ιστορική ρεβάνς στα ημιτελικά του Conference League