Αβέβαιη η συμμετοχή του Εμιλιάνο Μαρτίνες στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Έμερι
i

Photo by Matt McNulty - UEFA/UEFA via Getty Images

Αβέβαιη η συμμετοχή του Εμιλιάνο Μαρτίνες στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Έμερι

Δημήτρης Χούπης 20:45 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:57 - 20.05.2024

Ο Ουνάι Έμερι στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Αμφίβολος παραμένει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Η Άστον Βίλα θα φιλοξενηθεί από τους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Conference League. Οι «βίλανς» λοιπόν μετά την ήττα με 2-4 στην Αγγλία, θέλουν νίκη με τρία γκολ και πάνω στο Φάληρο για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Ωστόσο στη ρεβάνς παραμένει αμφίβολος ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Ουνάι Έμερι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την ελληνική ομάδα, αναφέρθηκε στον Αργεντινό τερματοφύλακα, ο οποίος ακόμα φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον μηρό, που είχε αποκομίσει από τον αγώνα με την Τσέλσι.

Η περίπτωση κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια
CONFERENCE LEAGUE

11:02 - 07.05.2024

Η περίπτωση κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στον τελικό του Conference League και σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο τότε θα υπάρξουν αλλαγές στα ελληνικά ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο 31χρονος γκολκίπερ ήταν απών και από το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία, αφού είχε συμπληρώσει κάρτες. Αλλά στον επόμενο αγώνα με τους «μπλε» τραυματίστηκε και κινδυνεύει να χάσει και τη ρεβάνς. Ακόμα υπενθυμίζεται πως αμφίβολος είναι και ο Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος τραυματιστεί επίσης στην αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Οι δυο τους δεν είναι οι μόνοι τραυματίες. Στο ματς της Κυριακής (5/5) με την Μπράιτον ο Μόργκαν Ρότζερς είχε αποκομίσει τραυματισμό κι αυτός στον μηρό, με τον Μάτι Κας να παίρνει τη θέση του.

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Ντάγκλας Λουίζ εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο Ντάγκλας Λουίζ, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβός σε αξία παίκτης της Άστον Βίλα έδωσε σύνθημα ανασύνταξης εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά μετά από την ήττα από τη Μπράιτον, γιατί είμαστε απογοητευμένοι. Αλλά παίξαμε καλά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί και να χάσουμε. Το πιο σημαντικό μετά από μια ήττα είναι να κοιτάξουμε μαζί μπροστά και να προχωρήσουμε μαζί. Είναι σημαντικό να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να εστιάσουμε στα επόμενα παιχνίδια», αναφέρει σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της αγγλικής ομάδας.