«Μια ευκαιρία για να γράψουμε ιστορία, πιστέψτε»: Το εμψυχωτικό βίντεο της Άστον Βίλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
i

©intime

«Μια ευκαιρία για να γράψουμε ιστορία, πιστέψτε»: Το εμψυχωτικό βίντεο της Άστον Βίλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:29 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:39 - 20.05.2024

Η Άστον Βίλα ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο twitter, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να πιστέψει πως η ομάδα τους θα περάσει τον Ολυμπιακό και θα περάσει στον τελικό του Conference League.

Η Άστον Βίλα θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League. Στο πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 4-2, έχοντας τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ως μεγάλο πρωταγωνιστή, ο οποίος έκανε χατ τρικ. Το τέταρτο τέρμα για την ελληνική ομάδα το έβαλε ο Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Όλσεν. Τα γκολ για τους «βίλανς» τα έβαλαν οι Γουότκινς και Ντιαμπί.

Πλέον το έργο για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ είναι δύσκολο, αφού θέλει νίκη με τρία γκολ και πάνω για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό στην OPAP Arena. Στη Βίλα πιστεύουν ότι θα περάσει στον τελικό, κάτι που φάνηκε και από το βίντεο που ανέβασε, στο οποίο ζήτησε από τον κόσμο να πιστέψει. Ενώ τόνισε πως είναι ευκαιρία για να γράψουν ιστορία.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Ουνάι Έμερι ανατρέψει το σκορ, θα είναι η πρώτη μετά το 1982. Όπου η Άστον Βίλα τότε είχε επικρατήσει με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου και είχε κατακτήσει για πρώτη φορά το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ιμπόρα: «Θέλω να κατακτήσουμε το τρόπαιο γιατί θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό του συλλόγου, να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο την πρόκριση»

Την ίδια στιγμή αισιοδοξία υπάρχει και στις τάξεις του Ολυμπιακού για την πρόκριση στον τελικό. Ο Βιθέντε Ιμπόρα στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Βίλα σχολίασε πως θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο, γιατί θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό της ομάδας, ενώ τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση μαζί με τον κόσμο.

«Σημασία έχει ότι θέλω να κερδίσω ένα τέτοιο τρόπαιο και όχι τι έχω πάρει μέχρι τώρα. Θέλω πολύ γιατί θα είναι το πρώτο του συλλόγου και θέλω να το γιορτάσω μαζί του», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.