Από... εκρηκτικά μέχρι τσιγάρο: Αυτά απαγορεύεται να έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γουέστ Χαμ

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

i

© Intime

Από... εκρηκτικά μέχρι τσιγάρο: Αυτά απαγορεύεται να έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γουέστ Χαμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:52 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 09.11.2023

Ενημέρωση για το τι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι φίλοι του έδωσε ο Ολυμπιακός, στο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.

Με νίκη θέλει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός από το Λονδίνο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ για το UEFA Europa League. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε μέσω ενημέρωσης το τι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι περίπου 5 χιλ. οπαδοί που θα βρεθούν στο «London Stadium» και στη λίστα περιλαμβάνονται από... εκρηκτικά μέχρι και τσιγάρο.  

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Αναλυτικά οι σχετικές οδηγίες:

«Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα εντός του Σταδίου του Λονδίνου και τυχόν μη συμμόρφωση επιφέρει αποβολή από τους χώρους του Σταδίου. Ομοίως, απαγορεύεται η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου εντός του σταδίου.

Στα απαγορευμένα αντικείμενα περιλαμβάνονται οι μεγάλες σημαίες σε κοντάρια, τα τύμπανα και τα μεγάφωνα (τηλεβόας).

Όλες οι σημαίες πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:

• Η σημαία/πανό δεν ξεπερνά σε διαστάσεις τα 2 μέτρα επί 2 μέτρα.

• Το πανό εκτίθεται σε κατάλληλο σημείο και δεν παρεμποδίζει στοιχεία branding, πάνελ LED ή θέσεις καθήμενων σε χρήση.• Το περιεχόμενο του πανό δεν είναι μειωτικό, ούτε περιλαμβάνει κείμενο ή λέξεις που κρίνονται δυνητικά ως εμπρηστικά ή προσβλητικά προς κάποιο άτομο ή ομάδα ατόμων. Επιπλέον, δεν επιτρέπονται σλόγκαν με δυσφημιστικό, πολιτικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

• Δεν επιτρέπονται κοντάρια εντός του σταδίου, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το μήκος της σημαίας/κονταριού.

• Δεν επιτρέπεται η μεταφορά φωτοβολίδων, βεγγαλικών, τυμπάνων ή μεγάφωνων εντός του Σταδίου.

Ακολουθεί πλήρης κατάλογος με απαγορευμένα αντικείμενα:

– Όπλα
– Αεροβόλα
– Πυρομαχικά
– Μαχαίρια
– Αντικείμενα που ορίζονται από τον νόμο ως όπλα (ματσέτες, αλυσίδες, ρόπαλα, σιδερογροθιές και παρεμφερή)
– Εκρηκτικά
– Χημικές ή εμπρηστικές συσκευές
– Βαφές σε μορφή σπρέι
– Πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και φωτοβολίδες
– Φάρμακα, ναρκωτικά, παράνομες ουσίες
– Είδη ρουχισμού που φέρουν χυδαία γλώσσα
– Σπρέι πιπεριού, δακρυγόνα
– Μεγάλες τσάντες, τσάντες πλάτης, χαρτοφύλακες με διαστάσεις που ξεπερνούν τα 30cm x 20 cm x 20cm.– Φιάλες, ποτήρια κάθε είδους ή κονσέρβες
– Μεταλλικές φιάλες ή θερμός
– Πλαστικές φιάλες μίας χρήσης με καπάκια
– Ομπρέλες με μπαστούνι (επιτρέπονται μόνο ομπρέλες τσέπης)– Βιντεοκάμερες / συσκευές μαγνητοσκόπησης
– Επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές και τρίποδα
– Ζώα συντροφιάς (επιτρέπονται μόνο ζώα υπηρεσίας)
– Δοχεία αερολύματος
– Κρεμαστά πανό/ταμπέλες/μπαστούνια/κοντάρια ή σημαίες (εκτός αν έχει δοθεί ειδική άδεια εξαίρεσης από τους ισχύοντες κανόνες του σταδίου)
– Δείκτες λέιζερ.– Συσκευές παραγωγής θορύβου, σφυρίχτρες, κόρνες, καραμούζες, κουδούνια, μουσικά όργανα
– Αλκοολούχα ποτά
– Τηλεκατευθυνόμενα (drones)

Το σημείο εισόδου για τους φιλάθλους του φιλοξενούμενου Συλλόγου είναι η Πύλη D. Προσκαλούμε όλους τους φιλοξενούμενους φιλάθλους να μεταβούν στο σημείο μέσω της γέφυρας 4 (bridge) όπου υπάρχει ανελκυστήρας για την προσέγγιση στην Πύλη D.

Ο χώρος έξω από την Πύλη D είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους μετά την αναμέτρηση. Η ζώνη αυτή έχει καθοριστεί για την ασφάλεια όλων των φιλάθλων και με σκοπό να επιτρέψει σε όλους τους φιλάθλους να εγκαταλείψουν το στάδιο μέσω καθορισμένων δρόμων με τα πόδια προς τις στάσεις των ΜΜΜ και το χώρο στάθμευσης των πούλμαν των φιλοξενούμενων φιλάθλων.

Η πρόσβαση στον ανελκυστήρα βρίσκεται ακριβώς έξω από τον τομέα των φιλοξενούμενων στη Γέφυρα 4 προς την Marshgate Lane. Ο σταθμός Pudding Mill Lane απέχει 10 λεπτά με τα πόδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεχίζετε ευθεία προς την οδό Sidings, όπου οι υπεύθυνοι ασφαλείας θα είναι διαθέσιμοι για να προσφέρουν οδηγίες προς επόμενους προορισμούς, όπως οι στάσεις των ΜΜΜ, ο χώρος στάθμευσης των πούλμαν των φιλοξενούμενων φιλάθλων και οι υπηρεσίες προσβασιμότητας για τα λεωφορεία».

Οι ρεπόρτερ του Sportal σε Λονδίνο, Ρεν, Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα για τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, live στον αέρα της εκπομπής

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!