Για την υπέρβαση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Για την υπέρβαση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:59 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 09.11.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης (9/11, 22:00) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ στο «London Stadium» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από δύο βδομάδες πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 2-1 της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγες στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Απόψε το βράδυ (9/11, 22:00, Cosmote Sport 6) θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους κόντρα στα «σφυριά». Στο Λονδίνο εξάλλου έχουν σημειώσει σημαντικά διπλά οι «ερυθρόλευκοι». 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι ποδοσφαιριστές του ψάχνουν την αντίδραση μετά την άσχημη εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή. Ο Ισπανός τεχνικός έχει σκοπό να παρατάξει την ομάδα του πάλι με σύστημα 4-3-3, δηλαδή έχοντας στη βασική του ενδεκάδα τρία χαφ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και μία έκπληξη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μάλιστα την στήριξη αρκετών φιλάθλων τους, καθώς στην πρωτεύουσα της Αγγλίας αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 4.500 οπαδοί της ομάδας. 

Η Γουέστ Χαμ από την άλλη, γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μπρέντφορντ και βρίσκεται στην 12η θέση με 14 βαθμούς.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ έμπειρη ευρωπαϊκή ομάδα που έχει παίξει πολλές φορές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τους έχω δει να παίζουν κόντρα στην Άρσεναλ πριν από μερικά χρόνια. Έχουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Ο όμιλός μας είναι πιθανότατα ο πιο δύσκολος στον οποίο έχουμε βρεθεί τα τελευταία τρία χρόνια οπότε θα πρέπει να παίξουμε καλά. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα είχαμε δύσκολες προκλήσεις. Ο κόσμος τους ήταν εκπληκτικός και έπαιξαν τεράστιο ρόλο σε εκείνο το ματς», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Μόγες στην συνέντευξη Τύπου.