Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός: Το Sportal στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο «London Stadium» (vids)
i

© Facebook

Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός: Το Sportal στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο «London Stadium» (vids)

Διονύσης Βερβελές 23:19 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 09.11.2023

To Sportal βρίσκεται στο Λονδίνο και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες των Μαρτίνεθ βρίσκονται στο Λονδίνο, εκεί όπου βρίσκεται και το Sportal για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το στρατόπεδο των Πειραιωτών. 

Το βράδυ της Πέμπτης η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μετά το κακό αποτέλεσμα της Κυριακής, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Μαρτίνεθ. Άλλωστε αποτελεί και μία πρόκληση, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να αποδείξουν στον κόσμο τους πως η ομάδα τους μπορεί να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πλάνο του Μαρτίνεθ. Όπως όλα δείχνουν, ο Ελ Κααμπί δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα, αφού αντί για εκείνον θα προτιμηθεί ο Στεφάν Γιόβετιτς. Ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση των τριών χαφ και αν ο Μαρτίνεθ θα τους επιλέξει. Επιπλέον, επιστρέφει στην άμυνα ο Ορτέγκα, ενώ αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει συγκεντρώνει ο Γιώργος Μασούρας

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά εναντίον του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:44 - 08.11.2023

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά εναντίον του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Νομικά θα κινηθεί ο Ολυμπιακός εναντίον του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τις δύο ομάδες είναι το «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου», στο οποίο αναμένεται να βρίσκονται περίπου 5,5 χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών. Επίσημα οι Πειραιώτες έχουν πάρει 3,5 χιλ. εισιτήρια, όμως υπολογίζεται πως στις κερκίδες θα κάτσουν ακόμα 2 χιλ. φίλοι που πήραν μεμονωμένα εισιτήρια.