Αυτά είναι τα δύο παιδιά της Κ19 που έβαλε ο Μεντιλίμπαρ στις προπονήσεις

Κ19 Ολυμπιακού

i

Κ19 Ολυμπιακού/©Intime

Αυτά είναι τα δύο παιδιά της Κ19 που έβαλε ο Μεντιλίμπαρ στις προπονήσεις

Διονύσης Βερβελές 09:40 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 22.03.2024

Ανεβάζει ένταση ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος πήρε στην προπόνηση και... βοήθεια από τα «αστεράκια» της Κ19.

Μπορεί να μην έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αυτές τις ημέρες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ωστόσο γίνεται καλή δουλειά στο Ρέντη. Οι διεθνείς λείπουν, υπάρχουν και οι τραυματίες, όμως ο Βάσκος με αυτούς που έχει δουλεύει μια χαρά και μάλιστα δηλώνει και ικανοποιημένος με το επίπεδο δουλειάς που βλέπει.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανταποκρίνονται καλά αυτό το διάστημα και γενικότερα υπάρχει μία καλή διάθεση. Φυσικά σε αυτό έχει μετρήσει αρκετά και η πρόκριση που πήρε η ομάδα του Πειραιά απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και με τον τρόπο που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Conference League.

Τι γίνεται όμως αυτές τις ημέρες στο Ρέντη με την απουσία και αρκετών από τους βασικούς ποδοσφαιριστές;

Με παίκτες από την ακαδημία

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Ρέντη, έλαβαν μέρος και δύο ποδοσφαιριστές από την ακαδημία. Ο λόγος για τους Κουτσογούλα και Μουζακίτη. Ο πρώτος είναι ο αρχηγός των Νέων του Ολυμπιακού, ενώ ο δεύτερος παίζει με τους Νέους στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Youth League όπου είναι στο Final 4 τώρα η ομάδα, αλλά στις εγχώριες υποχρεώσεις είναι από τα βασικά στελέχη της δεύτερης ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ήθελε βοήθειες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έτσι πήρε αυτά τα δύο παιδιά για να γίνει η προπόνηση έτσι ακριβώς όπως έπρεπε.

Είχε ένταση την Πέμπτη

Οι «ερυθρόλευκοι» στην προπόνηση που έκαναν την Πέμπτη, έβγαλαν αρκετή ένταση στο χορτάρι. Ιδιαίτερα σε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων, αλλά και στο μίνι δίτερμα που έπαιξαν. Μέχρι και πανηγυρισμοί υπήρξαν στα γκολ που σημειώθηκαν και αυτό είναι δείγμα της «δίψας» που υπάρχει στην ομάδα για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, αλλά και πολύ περισσότερο να συνεχίσουν τα πετυχημένα αποτελέσματα. Ανέβασε αρκετά την ψυχολογία των παικτών η πρόκριση με τη Μακάμπι και είναι κάτι το οποίο θέλουν να εκμεταλλευτούν τώρα οι «ερυθρόλευκοι».

Θα μπορούσε μάλιστα να πει κανείς πως η προπόνηση της Πέμπτης ήταν και σε κλίμα επίσημου αγώνα, με μεγάλη ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και τους παίκτες αποφασισμένους! Καλό είναι να υπάρχει αυτό, γιατί και οι ποδοσφαιριστές τώρα προσπαθούν να δείξουν και στον Μεντιλίμπαρ ότι είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμοι να μπουν να προσφέρουν, ιδιαίτερα αυτοί που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ποντένσε, Έσε, Όρτα και Τσικίνιο βρέθηκαν στο ΣΕΦ κι είδαν από κοντά το Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
EUROLEAGUE

09:15 - 22.03.2024

Ποντένσε, Έσε, Όρτα και Τσικίνιο βρέθηκαν στο ΣΕΦ κι είδαν από κοντά το Ολυμπιακός - Βιλερμπάν

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι Ντανιέλ Ποντένσε, Σαντιάγο Έσε, Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Φιλικό και… ρεπό

Σήμερα Παρασκευή, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ένα φιλικό με την ομάδα Β’ στο Ρέντη, κεκλεισμένων των θυρών. Στη συνέχεια, ο Μεντιλίμπαρ θα δώσει ρεπό στους παίκτες του και από τη Δευτέρα ουσιαστικά θα περιμένει σταδιακά και τους διεθνείς, ώστε να αρχίσει η προετοιμασία του αγώνα με την ΑΕΚ.