Δεύτερος προπονητής που «διώχνει» ο Άρης από τον Ολυμπιακό την ίδια σεζόν

Μίτσελ

i

©intime

Δεύτερος προπονητής που «διώχνει» ο Άρης από τον Ολυμπιακό την ίδια σεζόν

Sportal newsroom 19:35 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 03.04.2023

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και γίνεται ο δεύτερος προπονητής των «ερυθρολεύκων» που «διώχνει» ο Άρης μετά τον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός μετά την ισοπαλία σοκ με τον Άρη στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, φαινόταν ότι «έτριζε» η καρέκλα του και τελικά παραιτήθηκε. 

Η ομάδα του Πειραιά στον χθεσινό αγώνα (2/4) κέρδιζε 2-0, μέχρι που ο Ιτούρμπε στο 70' και ο Καμάτσο στο 81' έφεραν το ματς στα ίσα και ανάγκασαν τον Ολυμπιακό αντί να μειώσει στον έναν πόντο από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, να μείνει  τρεις βαθμούς πίσω.

Ο Μίτσελ λοιπόν έγινε ο δεύτερος προπονητής των «ερυθρολεύκων» που «διώχνει» ο Άρης. Πριν από λίγους μήνες η ομάδα του τότε Κάρλος Κορμπεράν έπαιζαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αντιμετώπιζε ξανά τους «κιτρινόμαυρους» για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός βρισκόταν ξανά μπροστά στο σκορ χάρη στο γκολ του Μασούρα, αλλά μέσα σε τρία λεπτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης γύρισε την κατάσταση. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο 76' και ο Λουίς Πάλμα στο 79' έκαναν την ανατροπή για τον Άρη, που επικράτησε τελικά 2-1. 

Μετά από αυτό το ματς λοιπόν ο Κάρλος Κορμπεράν αποτέλεσε παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», για να έρθει ο Μίτσελ και να τον αντικαταστήσει. Μέχρι κι αυτός να φέρει άσχημο αποτέλεσμα με τον Άρη και τελικά να παραιτηθεί.