Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μήνυση εναντίον του Μπαλτάκου

Τάκης Μπαλτάκος

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μήνυση εναντίον του Μπαλτάκου

Sportal newsroom 13:17 - 03.04.2023

Μηνύσεις κατά της Εκτελεστικής και του προέδρου της για όσα έγιναν, προανήγγειλε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, γνωστοποίησε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Τάκη Μπαλτάκο ώστε να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τα όσα έγιναν με τους κ.κ. Καραπαπά- Μαρινάκη στη συνάντηση των ομάδων των Play Offs με τον Μπένετ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

Mε αφορμή την απόφαση της Εκτελεστικής, o εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης, ξεκαθάρισε ότι έρχονται μηνύσεις για Μπαλτάκο και μέλη της Εκτελεστικής.

«Ζητάς εξουσιοδότηση χωρίς να έχουμε πρακτικά από τη συνάντηση και το κάνεις επίτηδες γιατί έχεις συγκεκριμένη πρόθεση. Διότι από τα πρακτικά προκύπτει ότι κάποιοι είπαν για την UEFA (μία υβριστική φράση) για παράδειγμα. Δεν άκουσα κάτι για αυτό», ανέφερε αρχικά ο Αγραφιώτης ο οποίος ρώτησε το προεδρείο και τον Μπαλτάκο για το αν υπήρχε γραπτή συναίνεση από τους παρόντες για καταγραφή και βιντεοσκόπηση.

Ο Μπαλτάκος ζήτησε από τον Τσέφεριν να κάνει έρευνα για τον διαιτητή που φέρεται να αυτοπροτάθηκε!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:45 - 30.03.2023

Ο Μπαλτάκος ζήτησε από τον Τσέφεριν να κάνει έρευνα για τον διαιτητή που φέρεται να αυτοπροτάθηκε!

Να κάνει έρευνα για τον διαιτητή που φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Μπένετ, ζήτησε ο Τάκης Μπαλτάκος από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με επιστολή του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τόνισε ότι αναφέρεται ως προς τον εαυτό του. «Εάν μιλάς προσωπικά», για να του απαντήσει στη συνέχεια ο Αγραφιώτης: «Δικηγόρος είσαι κάνε μηνύσεις. Εγώ πάντως ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ξεκαθαρίζω ότι θα κινηθώ νομικά για αυτό που γίνεται εδώ. Σας ξαναλέω ότι θα μηνυθείτε για όλα και ότι παράνομο υλικό έχετε θα το παραδώσετε όλο σε εμένα ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής. Μας λέτε για ένα σύστημα που καταγράφει. Σας ρωτώ. Έχετε γραπτή συναίνεση;». 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξουσιοδοτεί τον Μπαλτάκο για κάθε ενέργεια κατά του Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:34 - 03.04.2023

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξουσιοδοτεί τον Μπαλτάκο για κάθε ενέργεια κατά του Ολυμπιακού

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, γνωστοποίησε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Τάκη Μπαλτάκο ώστε να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τα όσα έγιναν με τους κ.κ. Καραπαπά- Μαρινάκη στη συνάντηση των ομάδων των Play Offs με τον Μπένερ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

Επειτα, ο Αγραφιώτης ρώτησε και για τον ρόλο του Μάνταλου λέγοντας πως: «Χάθηκε η νομιμότητα, χάθηκε η σοβαρότητα. Εσείς κ. Μπαλτάκο ως τι ήσασταν στην άτυπη συνάντηση; Η ΚΕΔ δεν είναι ανεξάρτητη; Ως τι παραστήκατε εκεί; Ήσασταν παρανόμως και παρατύπως εκεί και εσείς και ο Μάνταλος. Και ξαναλέω για όλες αυτές τις παρανομίες θα μηνυθείτε».