«Δώρο» στον Καρβαλιάλ, επιστρέφει ο Ελ Κααμπί!

Ελ Κααμπί

i

©Intime

«Δώρο» στον Καρβαλιάλ, επιστρέφει ο Ελ Κααμπί!

Διονύσης Βερβελές 00:21 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 31.01.2024

Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά τον βασικό του φορ, μετά τον αποκλεισμό στο Κόπα Άφρικα…

Η εθνική ομάδα του Μαρόκο ηττήθηκε από τη Νότια Αφρική με 2-0 και έτσι, μένει εκτός συνέχειας του Κόπα Άφρικα. Παρότι ήταν από τα φαβορί, δεν τα κατάφερε. Κι αν ο Ελ Κααμπί έχει τη στεναχώρια του γι’ αυτή την αποτυχία, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βλέπει ένα «δώρο» στα χέρια του.

Ο Ελ Κααμπί αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα και πλέον να τεθεί στη διάθεση του Καρβαλιάλ για τη δύσκολη συνέχεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να προλάβει και το ντέρμπι των αιωνίων την Κυριακή στη Λεωφόρο!

Σίγουρα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τον Καρβαλιάλ, που βλέπει τον Ελ Αραμπί τραυματία και τον Γιόβετιτς ανοιχτό να φύγει, ακόμη και την Τετάρτη. Ο Φραν Ναβάρο έχει κερδίσει τη φανέλα του βασικού, αλλά ο Ελ Κααμπί είναι ο φορ με τον οποίο έμαθε να παίζει η ομάδα και έτσι, θα μπει άμεσα στην εξίσωση του Καρβαλιάλ.

Ο Ελ Κααμπί στον αγώνα με τη Νότια Αφρική μπήκε αλλαγή στο 70ό λεπτό με το σκορ στο 0-1. Λίγο αργότερα ο Χακίμι έχασε πέναλτι για το 1-1, αποβλήθηκε και ο Άμραμπατ και στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 0-2.

Αλλαγή είχε μπει και στο ματς με το Κονγκό για έντεκα λεπτά, ενώ ως βασικός (για 72 λεπτά) είχε παίξει με την Ζάμπια και στη νίκη με 1-0.