Έγραψε ιστορία ο Ελ Αραμπί στον Βόλο (vid)
i

Γιουσέφ Ελ Αραμπί/ ©Intime

Έγραψε ιστορία ο Ελ Αραμπί στον Βόλο (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:39 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 09.01.2023

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με το Βόλο και έπιασε τον Ζιοβάνι στη δεύτερη θέση των ξένων σκόρερ των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο το απόγευμα της Κυριακής (8/1), καθώς επικράτησε με 4-0 του Βόλου. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σημείωσε το τέταρτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» και έγραψε ιστορία. 

Ο Μαροκινός επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 75ο λεπτό του ματς, όταν μετά από προσπάθεια του Μπιέλ οι κόντρες τον ευνόησαν, εκτέλεσε τον Κλέιμαν από το ύψος του πέναλτι, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα. Το γκολ αυτό είναι ιστορικό για τον Ελ Αραμπί. 

Ο 35χρονος φορ έφτασε τα 61 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα των ξένων σκόρερ των Πειραιωτών, μαζί με τον Ζιοβάνι! 

Φυσικά στην κορυφή της λίστας παραμένει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 127 τέρματα! Ο Ελ Αραμπί έφτασε σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα νωρίτερα μάλιστα από τον Βραζιλιάνο, αφού τα κατάφερε σε 117 αγώνες έναντι 129.