Ολυμπιακός: Ο κόσμος και ο Μαρινάκης πιστεύουν στην ανατροπή
i

Βαγγέλης Μαρινάκης / © Intime

Ολυμπιακός: Ο κόσμος και ο Μαρινάκης πιστεύουν στην ανατροπή

Διονύσης Βερβελές 00:11 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 08.01.2023

Τα 15000 εισιτήρια που έκαναν «φτερά» και η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό, μαρτυρούν πως ο κόσμος και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στη μάχη του τίτλου.

Στο Βόλο δοκιμάζεται την Κυριακή (8/1, 16:00) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να πάρουν το τρίποντο και να περιμένουν το βράδυ το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, με ένα αποτέλεσμα που μπορεί να σημάνει μείωση στη διαφορά της βαθμολογίας. Προέχει, όμως, να κάνουν αυτό που πρέπει στο Πανθεσσαλικό, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί που δεν θα είναι μόνοι τους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει πως και πως αυτή την αναμέτρηση. Ο Βόλος έδωσε εισιτήρια σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να μη δώσει στους «ερυθρόλευκους». 15.000 εισιτήρια πήραν αρχικά οι Πειραιώτες και θα κάνουν φτερά! Ίσως είναι και περισσότερος ο κόσμος το μεσημέρι της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό!

Στο Καραϊσκάκη, στο τμήμα μελών και φιλάθλων όπου γινόταν η διάθεση των εισιτηρίων για το Βόλο, η ζήτηση ήταν μεγάλη. Και οι εικόνες από το ξενοδοχείο «Volos Palace» όπου συνεχίστηκε η διάθεσή τους το Σάββατο (αλλά και την Κυριακή) ήταν μοναδικές. Ουρές από τον κόσμο του Θρύλου, για να είναι δίπλα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ, σε μια έδρα όπου πάντα αντιμετωπίζει δυσκολίες. 

Και σε αυτή τη «μάχη» της Κυριακής, θέλει να είναι δίπλα. Γιατί; Γιατί ο κόσμος πιστεύει ακόμη στην επιστροφή της ομάδας στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το έδειξε και με την παρουσία του στο 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο ματς του 2022.

Πίστη για το πρωτάθλημα, για την επιστροφή του Ολυμπιακού σε αυτό, έχει φυσικά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών, όπως επισήμανε και ο Μίτσελ σε πρόσφατες δηλώσεις του, θέλει να ενισχύσει την ομάδα. Ήρθε δεξί μπακ (ο Ροντινέι), θα έρθει άμεσα και αριστερό μπακ, πιθανότατα δύο ακόμη παίκτες. Πρόθεσή του είναι ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί, να είναι καλύτερος στη συνέχεια, να στηρίξει την όλη προσπάθεια, βλέποντας πως και ο κόσμος στηρίζει!

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, σκέφτεται την Κυριακή να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Το κάνει σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού στο εξωτερικού, τον έχουμε δει και παλιότερα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη, αλλά η σκέψη υπάρχει. Κι αν τελικά γίνει, θα είναι μια ακόμη κίνηση που θα επιβεβαιώνει πως ο κόσμος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το πιστεύουν αυτό το πρωτάθλημα! 

Το θέμα είναι ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του να μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και κόντρα σε κάθε μορφής δυσκολία, να φύγουν από το Βόλο με το τρίποντο, ώστε να αναμένουν και το αθηναϊκό ντέρμπι και να δουν που θα «κλειδώσει» η βαθμολογία μετά τη 17η αγωνιστική.