Ένα Σαββατοκύριακο «φωτιά» για τον Ολυμπιακό

Ροντινέι - Σλίβκα

i

/©Intime

Ένα Σαββατοκύριακο «φωτιά» για τον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 11:26 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 27.04.2024

Δεν είναι μόνο το ματς με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη…

Έχει αρκετό ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο αυτό που έχει ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και δεν εννοούμε μόνο τα playoffs του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη, σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς, σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει στη διαδικασία των play offs. Όμως το «εύκολο ματς» δεν υπάρχει και φάνηκε άλλωστε από το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ «γκέλαρε» με τη Λαμία, αλλά και το 1-1 του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το παιχνίδι για την ομάδα του Πειραιά αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα την Κυριακή. Είναι μία ημέρα στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρεις σημαντικούς αγώνες. Από τη μία, υπάρχει το ματς με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα, όμως, οι Πειραιώτες έχουν αρκετά σημαντικό παιχνίδι και στους Νέους. Οι Κ19 επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους μετά από την κατάκτηση του Youth League. Παίζουν με την ΑΕΚ και είναι ένα ματς το οποίο θα κρίνει πολλά στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έχασε από τον ΟΦΗ και αυτό έφερε τον Ολυμπιακό σε πλεονεκτική θέση. Έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πέντε ματς και είναι μπροστά από τον ΠΑΟΚ με 1 βαθμό και ένα ματς λιγότερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να παίξουν τώρα με την ΑΕΚ και μετά εκτός έδρας με Λαμία, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Κηφισιά. Άρα αυτό σημαίνει πως εάν οι Πειραιώτες πάρουν νίκες σε όλα τα ματς ακόμη και να χάσουν από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, τότε θα σηκώσουν για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα της Super League K19.

Τελικός για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα

Υπάρχει όμως και το ματς του Ολυμπιακού Β' με την Παναχαϊκή, εκτός έδρας. Ένας αγώνας ο οποίος είναι επί της ουσίας τελικός για τους «ερυθρόλευκους», γιατί βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού είναι μέσα στη ζώνη υποβιβασμού και αν συνεχίσουν έτσι πάει να πει ότι θα «χαιρετίσουν» τη Super League 2. Ο Ολυμπιακός Β' θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στα τέσσερα ματς που απομένουν, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων έτσι ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Ξεκινώντας από την Πάτρα, όπου θα δώσουν το «παρών» και οι Κουτσίδης, Χ. Κωστούλας, Παπακανέλλος και Μουζακίτης οι οποίοι έλειπαν σε προηγούμενα ματς λόγω του Youth League.

Σωτήρης Συλαϊδόπουλος: Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας του Ολυμπιακού Κ19
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:52 - 22.04.2024

Σωτήρης Συλαϊδόπουλος: Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας του Ολυμπιακού Κ19

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μαζί με τους πιτσιρικάδες του οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης. Ποιος είναι ο Έλληνας τεχνικός, που βρίσκεται πίσω από αυτή τη μεγάλη επιτυχία των «ερυθρόλευκων».