Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Χατζηδιάκο σύμφωνα με τους Ολλανδούς

Ολλανδικά σενάρια για Χατζηδιάκο.

i

©intime

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Χατζηδιάκο σύμφωνα με τους Ολλανδούς

Sportal newsroom 19:24 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 22.03.2023

Δημοσιεύματα στην Ολλανδία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον Παντελή Χατζηδιάκο, το συμβόλαιο του οποίου με την Άλκμααρ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε τη νέα σεζόν, όχι μόνο να παρουσιαστεί καλύτερος, αλλά και με περισσότερους Έλληνες στο ρόστερ του.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι ένας παίκτης σε ιδανική ηλικία, αφού τον Γενάρη έκλεισε τα 26 του χρόνια, έχει μεταπωλητική αξία, γεμάτες σεζόν και είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας. Σε δημοσιεύματα στην Ολλανδία αναφέρεται ότι οι Πειραιώτες έχουν βάλει στο μάτι τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Άλκμααρ έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Χατζηδιάκος έχει φέτος 41 συμμετοχές με την ολλανδική ομάδα κι έξι ασίστ σε 3.390 λεπτά. Γίνεται αντιληπτό, ότι οικονομικά δεν θα είναι απλό ν' αποκτηθεί ένας παίκτης που είναι βασικός στην Αλκμάαρ, διεθνής κι ας έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Στην Αλκμάαρ να σημειώσουμε ότι ο Χατζηδιάκος έχει συνολικά 196 αγώνες στην καριέρα του, 5 γκολ κι 9 ασίστ. Με την πρώτη ομάδα όλα αυτά.

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και μετακόμισε στη συνέχεια στην Ολλανδία. Το όνομά του φυσικά για επιστροφή στην Ελλάδα δεν ακούγεται για πρώτη φορά. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα για την ΑΕΚ, στο παρελθόν υπήρχαν φήμες και για τον Παναθηναϊκό, αλλά ποτέ οι συνθήκες δεν ήταν απλές για να τον αγοράσει κάποια ομάδα. Είχε μεταβεί ακόμα και στην προπόνηση, στη διάρκεια της προετοιμασίας για να δει την Ένωση.

Ο Χατζηδιάκος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Παρακολουθεί τι συμβαίνει, είναι μέλος της Εθνικής, έχει φίλους και αν υπάρξει καλή πρόταση με προοπτική και φυσικά ικανοποιηθεί η Αλκμάαρ, τότε ασφαλώς και δεν είναι απίθανο να έρθει στη Super League.